VOLEI/ Arcada a luat două seturi în Cehia şi e în optimile Challenge Cup

VOLEI/ Arcada a luat două seturi în Cehia şi e în optimile Challenge Cup
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE: În faza următoare a acestei competiţii europene, Arcada va întâlni formaţia franceză ASUL Lyon Metropole. Echipa din Lyon a trecut cu două victorii de Loimu Raisio, din Finlanda: 3-0 in Franţa şi 3-1 în meciul retur.


 

UPDATE, ora 21.08: Aproape inevitabil, voleibaliştii de la Arcada nu au mai avut concentrarea la cote ridicate după ce și-au asigurat calificarea, cedând clar setul patru, scor 25-14. Apoi, în "tie-break", jocul s-a echilibrat dar s-au impus cehii cu 15-12 si 3-2 la seturi in meciul retur. Arcada are victoria la general, cu 4 puncte câştigate din cele şase puse in joc.


Echipa masculină de volei Arcada a reușit să obțină calificarea în optimile Challenge Cup! Arcada a câștigat în urmă cu două săptămâni, la Galați, cu 3-1, prima manşă cu CEZ Karlovarsko,  iar în meciul retur din Cehia avea nevoie de minim două seturi, pentru a evita emoțiile setului suplimentar de departajare. Deși meciul, început la ora 19.00, nu s-a încheiat încă, Arcada conduce cu 2-1 la seturi şi are garantată calificarea.

Începutul meciului a fost unul îngrijorător, primul set fiind dominat categoric de formaţia cehă, care s-a impus foarte clar, scor 25-13. Arcada şi-a revenit repede şi a câştigat următoarele două seturi, cu 25-21 şi 25-23.

Citit 1464 ori Ultima modificare Joi, 17 Decembrie 2015 00:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.