HOCHEI/ Hocheiştii de la Dunărea s-au făcut de râs la Cupa României

HOCHEI/ Hocheiştii de la Dunărea s-au făcut de râs la Cupa României
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Echipa de hochei pe gheaţă Dunărea Galaţi a început, joi seară,  turneul Cupei României, de la Gheorgheni, cu o evoluţie jalnică, soldată cu o înfrângere ruşinoasă, scor 4-12, cu HSC Miercurea Ciuc.

Plecată la turneu cu ţelul câştigării trofeului, Dunărea a ţinut cât de cât meciul echilibrat doar până la prima pauză. Ciucanii au deschis scorul după doar 33 de secunde, Dunărea a egalat în inferioritate numerică dar harghitenii au taxat aproape imediat prima eliminare din echipa gălăţeană şi au marcat pentru 2-1, scor cu care s-a încheiat prima repriza. Cea de-a doua a fost începută de Dunărea la fel de prost ca prima, în primele 70 de secunde ciucanii au mai înscris de două ori (4-1), iar la jumătea meciului deja se ajunsese la un scor umilitor, 8-2. Greşelile s-au ţinut lanţ, în această repriză secundă au fost nu mai puţin de şase eliminări la Dunărea care, adăugate la cele două din prima parte, au dus la un bilanţ ce arată că echipa condusă la acest meci de antrenorul Cornel Chiriţă  a jucat aproape o repriză întreagă în inferioritate, numai până la a doua pauză! Scorul a continuat să ia proporţii, diferenţa ajungând chiar la nouă goluri în minutul 58.

Astfel, Dunărea a rămas deja fără şanse practice de a mai obţine calificarea în finala mare. Următorul meci din Grupa A pentru Dunărea va fi sâmbătă, cu Corona Braşov, singura miză fiind accesul măcar în finala mică.

Citit 2897 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.