Pugilistul gălăţean LUCIAN BUTE vrea un nou MECI în primăvară
Foto: Foto-arhivă

Pugilistul gălăţean LUCIAN BUTE vrea un nou MECI în primăvară
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Pugilistul gălăţean Lucian Bute a declarat că îşi va relua antrenamentele în luna ianuarie şi că probabil în martie sau în aprilie va avea un meci cu un boxer bun, informează boxingscene.com.

"Nu mă gândesc la meciul următor. Vreau doar să fac o pauză. Voi începe să mă antrenez în ianuarie şi cred că voi boxa cu un adversar bun în martie sau în aprilie", a spus Bute, pentru TVS Sports. Lucian Bute a precizat că îşi doreşte să fie din nou campion şi că deşi are 35 de ani se simte în formă. "Vreau să fiu din nou campion. Mă simt bine din punct de vedere fizic, dar şi psihic, la 35 de ani. Sunt mai în vârstă, dar experienţa mă ajută", a adăugat el.

Pugilistul Lucian Bute a fost învins de James DeGale, prin decizia unanimă a arbitrilor, într-un meci disputat în urmă cu o lună, la Quebec, britanicul rămânând astfel deţinător al centurii de campion IBF la categoria supermijlocie.

Lucian Bute a deţinut centura IBF timp de cinci ani, din 2007 până în 2012, când a pierdut-o în faţa britanicului Carl Froch. Bute - 32 de victorii (25 KO), două înfrângeri - boxase ultima dată în august, când l-a învins, la Montreal, pe italianul Andrea Di Luisa.

Citit 1825 ori Ultima modificare Marți, 29 Decembrie 2015 16:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.