Phoenix joacă acasă cu Steaua într-un meci de mare atracţie

Phoenix joacă acasă cu Steaua într-un meci de mare atracţie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa masculină de baschet Phoenix va juca, astăzi (ora 19,00), la Sala Sporturilor Dunărea, cu formaţia Steaua, într-un meci restant din cadrul etapei a 14-a din Liga Naţională. În tur, Phoenix a pierdut cu scorul de 86-81.

Phoenix abordează partida de pe locul zece, cu 19 puncte (5 victorii şi 9 înfrângeri), în timp ce Steaua se află pe locul opt, cu 21 de puncte (9 victorii şi 3 înfrângeri) dar are două meciuri mai puţin disputate.

În acest meci este posibil să debuteze la Phoenix şi ultima achiziţie, canadianul Steve Sir, în cazul căruia ieri se aştepta sosirea „cărţii verzi” (certificatul de transfer internaţional), pentru a se putea finaliza procedurile de legitimare.

Antrenorul Florin Nini se aşteaptă la un meci dificil, dar este încrezător în echipa sa. „Ne aşteaptă un meci greu, mai ales că Steaua vine după schimbarea de antrenor. O astfel de situaţie pentru Steaua poate fi un plus, responsabilitatea căzând pe umerii jucătorilor, care vor să demonstreze. Totodată, sunt în avantaj faţă de noi, căci au un lot rulat, mai omogen. Chiar dacă au adus trei jucători noi, sunt cu câteva meciuri la activ, după cele din „Cupa României” şi cel de marţi, cu Sibiu (n.r. - câştigat de Steaua, scor 86-77), şi vin ca o echipă cu turaţia mai ridicată decât a noastră. La noi este primul meci din acest an, dar antrenamentele au fost bune, atât fizic cât şi tactic. Este un meci deschis oricărui rezultat. Noi jucăm foarte bine acasă, avem o sală bună, puternică, care ne poate împinge spre victorie”, a declarat tehnicianul gălăţean.

Citit 983 ori Ultima modificare Joi, 14 Ianuarie 2016 01:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.