UPDATE: Hocheiștii de la CSM Dunărea au pierdut fără drept de apel în fața Stelei

UPDATE: Hocheiștii de la CSM Dunărea au pierdut fără drept de apel în fața Stelei
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

UPDATE: Dunărea a pierdut al doilea meci de la Galați, disputat sâmbătă, cu scorul 1-8 (0-2, 0-4, 1-2). Prima repriză a avut o evoluție asemănătoare meciului de vineri, cu Steaua conducând la prima pauză cu 2-0, ca apoi în repriza a doua să se impună cu un sec 4-0. Când erau conduși deja cu 7-0, gălățenii au pus ceva probleme oaspeților, dar nu a fost de ajuns pentru aschimba soarta meciului. Singurul gol al gălățenilor a fost marcat de Ryabenko, din pasa lui Ojanen, la jumătatea ultimei reprize.

După acest rezultat, CSM Dunărea se află pe locul secund în clasamentul Ligii Naționale, la egalitate de puncte (62) cu liderul Sport Club Miercurea Ciuc, care are un meci mai puțin disputat. 


 

Echipa de hochei pe gheață Dunărea Galați, deținătoarea titlului de campioană, a câștigat, vineri, primul meci cu Steaua, din ultima etapă a turului rotației a doua, sezonul regulat al Ligii Naționale. În meciul disputat, pe teren propriu, echipa gălățeană s-a impus, în prelungiri, cu scorul 6-5 (0-2, 4-1, 1-2, 1-0). Golul de aur a fost marcat în primele secunde ale reprizei suplimentare de către Ojanen. Pentru Dunărea au mai marcat Donika 2, Ojanen 2, Irimia - un gol. 

Al doilea meci dintre cele două echipe este programat sâmbătă, de la ora 17,30. 

În urma acestui rezultat, Dunărea a obținut doar două puncte, dar se află în continuare pe primul loc (62 p), la trei puncte distanță de ocupanta locului secund, Sport Club Miercurea Ciuc (59 p), care are un joc mai puțin disputat. 

Citit 1383 ori Ultima modificare Duminică, 17 Ianuarie 2016 09:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.