Campioana la hochei a fost de nerecunoscut, rezultat umilitor după o evoluție rușinoasă

Campioana la hochei a fost de nerecunoscut, rezultat umilitor după o evoluție rușinoasă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa de hochei Dunărea Galaţi, deţinătoarea titlului de campioană, a încheiat deplorabil dubla cu Steaua, pierzând pe teren propriu, cu scorul de 1-8, al doilea meci din ultima etapă a turului II, sezonul regulat al Ligii Naţionale, disputat sâmbătă, la Galaţi.

Nici în prima partidă, de vineri seară, jocul echipei gălăţene nu a fost unul foarte bun, dar s-a reuşit totuşi revenirea de la 0-2, scor la prima pauză, pentru a termina la egalitate după obişnuitele 60 de minute, scor 5-5, şi câştigarea meciul în repriza suplimentată prin „golul de aur” marcat de finlandezul Ojanen, Dunărea obţinând două puncte din cele trei puse în joc. 

În al doilea meci, sâmbătă, jocul echipei gălăţene a fost atât de slab, încât aceasta nu a contat deloc în meci. Cei de la Dunărea au fost pur şi simplu de nerecunoscut, cu încercări mai mereu individuale în locul doritului joc combinativ, de parcă acum ar fi jucat pentru prima dată împreună. În apărare a fost mare deranj şi doar evoluţia excelentă a portarului Radu Viorel a făcut ca la prima pauză scorul să fie doar 0-2 şi nu unul la o diferenţă mult mai mare. Spre deosebire de seara precedentă, de data aceasta Dunărea nu şi-a mai revenit, scorul luând proporţii, 0-6 după repriza a doua şi 0-7 în min. 44, exact invers faţă de cum a fost în una din partidele finalei sezonului trecut.

CSM Dunărea, care conducea în clasament cu patru puncte avans dar un meci în plus faţă de HSC Miercurea Ciuc, a pierdut în urma acestor rezultate poziţia de lider. Ciucanii şi-au câştigat cele două jocuri ale rundei cu Sportul Studenţesc şi acum sunt în frunte, cu trei puncte mai mult ca Dunărea.

Foto Sonia Baciu

Citit 1715 ori Ultima modificare Duminică, 17 Ianuarie 2016 17:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.