Echipa gălăţeană de VOLEI s-a impus categoric în fața francezilor de la Lyon (VIDEO)
Foto: Foto Sonia Baciu

Echipa gălăţeană de VOLEI s-a impus categoric în fața francezilor de la Lyon (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa masculină de volei Arcada își continuă parcursul victorios la prima participare într-o competiție europeană cu încă un rezultat categoric, obținut miercuri seară, în Sala Sporturilor ”Dunărea”. Formația gălățeană a învins echipa franceză ASUL Lyon Metropole cu scorul 3-0 (25-19, 25-16, 25-20), în al patrulea tur al Challenge Cup.

Partida a fost una cu puncte spectaculoase, obținute în fața unei echipe care a avut absenți din lot trei jucători titulari. ”Am făcut un meci bun, dar nu trebuie să uităm că francezii nu au folosit întregul lot. Eu mă așteptam să câștigăm, iar absența acestora a contat pentru noi prin obținerea acestui scor. La Lyon vom merge să ne jucăm șansa. Dacă putem să câștigăm, de ce nu”, a declarat Marian Apostu, antrenorul gălățean.

Meciul retur se va juca miercurea viitoare, la Lyon. Pentru calificare în faza următoare, echipa gălăţeană are nevoie să câștige minimum două seturi. În cazul în care va pierde cu 0-3 sau 1-3, trebuie să se împună în „setul de aur”.

Video Sonia Baciu

Ultimele puncte din victoria Arcadei Galati in fata Asul Lyon (Franta), scor 3-0, in meciul tur din optimile Challenge Cup

Posted by Sonia Baciu on Wednesday, January 20, 2016
Citit 1916 ori Ultima modificare Joi, 21 Ianuarie 2016 00:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.