HOCHEI / Victorii clare la seniori dar umilinţă la juniori
Foto: Foto Adrian Ursache

HOCHEI / Victorii clare la seniori dar umilinţă la juniori
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Echipa de seniori CSM Dunărea Galaţi a câştigat fără probleme cele două partide cu Sportul Studenţesc, disputate pe teren propriu, în cadrul primei etape a ultimului retur din sezonul regulat al Ligii Naţionale.

În primul meci, sâmbătă, Dunărea s-a impus cu scorul 16-1 (7-0, 5-0, 4-1), golurile echipei gălăţene fiind marcate de Hildebrand 2, Lorincz 3, Cernenko 2, Durkech 2, Irimia 3, Pal, Ionuţ Munteanu, Cristian Munteanu şi Neagoş.

În ziua meciului, ucraineanul Roman Shcherbatiuk a împlinit 35 de ani, moment marcat de spectatori printr-o mică coregrafie în tribune (foto).

Al doilea meci, jucat duminică, a fost început mai greoi de Dunărea, iar ultima clasată a profitat şi a deschis scorul în min. 14. Apoi, lucrurile au reintrat pe făgaşul normal şi echipa gălăţeană a câştigat cu 15-3 (2-1, 6-0, 7-2). Au marcat pentru Dunărea: Hildebrand, Chernenko 3, Ionuţ Munteanu, Cristian Munteanu 3, Pal, Durkech, Neagoş 2, Anton Popa, Nagy şi Ojanen.

Juniorii, învinşi clar de ciucani

Tot la Galaţi s-au disputat, sâmbătă şi duminică, două partide din Campionatul Naţional pentru juniori sub 16 ani, între Dunărea (locul 3) şi CS Şcolar Miercurea Ciuc. Gălăţenii (antrenori Cristian Munteanu şi Cornel Chiriţă) au pierdut ambele jocuri. Sâmbătă, juniorii de la Dunărea au dat o replică cât de cât onorabilă, pierzând cu 3-6 (1-2, 1-3, 1-1), însă duminică nu au contat deloc în joc şi au pierdut la un scor umilitor, 0-14. Dincolo de scor, elocvent pentru jocul foarte slab al gălăţenilor este că în prima repriză n-au avut decât un şut pe poarta adversă, şi acela de la distanţă.

Triumf la "Mondialul" de tineret

Echipa naţională de tineret a României (Under 20), cu gălăţeanul Marius Trandafir antrenor secund, a câştigat Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă Divizia a II-a, Grupa B, competiţie ce s-a disputat în Serbia. Ultimul meci a avut caracter decisiv, România avea nevoie de victorie în faţa Spaniei, echipă ce avea un punct în plus, reuşind să o obţină cu 6-5. Astfel, echipa de tineret a României a încheiat pe primul loc şi a obţinut promovarea în Divizia a II-a, Grupa A.

Citit 1522 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.