Liga a II-a - Marius Lăcătuş negociază preluarea echipei Farul Constanţa

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul antrenor al Stelei, Marius Lăcătuş, se află în negocieri cu noua conducere a echipei Farul Constanţa, retrogradată în Liga a II-a, pentru preluarea funcţiei de antrenor, transmite corespondentul NewsIn.

Mircea Crainiciuc, viitorul conducător al clubului Farul, a declarat, pentru NewsIn, că, în afară de Lăcătuş, mai negociază şi cu Marin Barbu, ultima dată la Dunărea Giurgiu. "Pentru postul de antrenor sunt în cărţi atât Lăcătuş, cât şi Marin Barbu, dar ar putea apărea şi un al treilea antrenor în calculele noastre. În cel mult două zile, lucrurile se vor clarifica", a spus Crainiciuc, care va fi învestit în funcţia de director executiv, preşedinte executiv sau manager general.

Omul de afaceri Giani Nedelcu a fost prezent, vineri, la sediul clubului Farul Constanţa şi a semnat protocolul de preluare al grupării, act ce va fi validat în Adunarea Generală care va avea loc lunea viitoare. Conform documentului, SC Maritima Sport SA a renunţat la calitatea de membru fondator majoritar al clubului în favoarea SC Platinum SA, firma patronată de Nedelcu, care va deţine de acum înainte 51% din acţiuni.

Giani Nedelcu a mai fost implicat în fotbal, fiind investitor la Rocar Bucureşti şi Ştiinţa Bacău, în timp ce Crainiciuc a fost în trecut director executiv la Farul şi manager sportiv la Ştiinţa Bacău.

Citit 506 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.