Oţelul „arde” în august!

Oţelul „arde” în august!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După ce se va încălzi cu două nou-promovate, formaţia lui Dorinel Munteanu va întâlni la rând patru candidate la titlu: CFR Cluj, Steaua, Urziceni şi Dinamo! * „Nu mă tem, orice adversar este tare”, susţine antrenorul gălăţenilor *

Unde şi când vor juca roş-alb-albaştrii?

·    Internaţional C. Argeş – OŢELUL (1 august)

·    OŢELUL – Ceahlăul P. Neamţ (8 august)

·    CFR Cluj – OŢELUL (15 august)

·    OŢELUL – Steaua Bucureşti (22 august)

·    OŢELUL – Unirea Urziceni (29 august)

·    Dinamo Bucureşti – OŢELUL (12 septembrie)

·    OŢELUL – FC Argeş (19 septembrie)

·    Pandurii Tg. Jiu – OŢELUL (26 septembrie)

·    OŢELUL – FC Braşov (3 octombrie)

·    Gloria Bistriţa – OŢELUL (17 octombrie)

·    OŢELUL – Poli Iaşi (24 octombrie)

·    Rapid Bucureşti – OŢELUL (31 octombrie)

·    OŢELUL – FC Timişoara (7 noiembrie)

·    Unirea A. Iulia – OŢELUL (21 noiembrie)

·    OŢELUL – Astra Ploieşti (28 noiembrie)

·    FC Vaslui – OŢELUL (5 decembrie)

·    OŢELUL – „U” Craiova (12 decembrie)

Gongul - la Curtea de Argeş

Campionatul începe din momentul în care se trage la sorţi ţintarul noului sezon. Ieri, 6 iulie, la Liga Profesionistă de Fotbal, s-au mângâiat iarăşi bilele, şi pentru Oţelul a ieşit un traseu al naibii de dur.

Primele două runde seamănă perfect cu cele din stagiunea precedentă: formaţia roş-alb-albastră va debuta pe 1 august în curtea unei nou-promovate, apoi va fi vizitată de o a doua trupă de „pifani”. Nu mai este Gaz Metan Mediaş în Liga I, deci primul joc se va disputa la Curtea de Argeş cu exotica Internaţional, apoi în loc de CS Otopeni, cum era în vara lui 2008, jucătorii lui Dorinel Munteanu vor avea în faţă pe Ceahlăul Piatra Neamţ, „copilul” celebrului Pinalti.   

„Interesant program!”

Ca să poată continua cu muşchii umflaţi, „oţelarii” sunt obligaţi să câştige cele două meciuri de început. În rundele 3-6, echipa de la malul Dunării va „boxa” cu CFR Cluj, Steaua, Urziceni şi Dinamo! Primele trei partide vor avea loc în luna august, care va să zică cea mai de foc lună a turului de campionat, iar cealaltă - în septembrie, după o pauză cauzată de acţiunile naţionalei României.

„La prima vedere e un program dificil, mai ales că avem acea serie cu patru jocuri foarte tari, dar depinde numai de noi să ne facem traseul accesibil. Programul este foarte interesant”, a comentat Marius Stan, directorul general al Oţelului, prezent ieri la ceremonia de la LPF.

Munti este calm

Mult mai calm a părut Dorinel Munteanu, tehnicianul formaţiei gălăţene. „Toate echipele pe care le vom întâlni sunt la fel de tari! Ca să câştigăm un joc, indiferent de adversar, trebuie să ne prezentăm la capacitate maximă. Că vom juca mai întâi cu Internaţional Curtea de Argeş şi Ceahlăul, iar apoi cu CFR, Steaua, Urziceni şi Dinamo, mai puţin contează”.

„Nu putem şti la ce nivel se vor prezenta aceste echipe în momentul în care va începe campionatul. Nu mă tem de acea serie din etapele 3-6, chiar dacă pe hârtie poate nu suntem noi favoriţi”, a apreciat Munti, satisfăcut de modul în care elevii săi se pregătesc în stagiul din Poiana Braşov.

Comentariu foto: „Mamă, ce meciuri!”, şi-au zis jucătorii Oţelului după ce au aflat cu cine vor juca între 15 august şi 12 septembrie

Citit 1346 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.