UPDATE / Voleibaliştii de la Arcada au zburdat în fața nemțenilor
Foto: Foto Sorin Pană

UPDATE / Voleibaliştii de la Arcada au zburdat în fața nemțenilor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE: Voleibaliștii de la Arcada au dominat categoric partida cu VCM Piatra Neamț și s-au impus fără emoţii, scor 3-0 (25-15, 25-16, 25-16)


 

UPDATE 11,15: Echipa CSU Danubius Galați se va prezenta la sală, la ora începerii meciului (13,30), iar în cazul în care adversarele nu se vor prezenta, va avea loc un meci de antrenament, cu lotul gălățean împărțit în două. 


UPDATE, ora 9,05: Partida de handbal feminin CSU Danubius - Școala Nr 181 București, care era programată astăzi, de la ora 13,30, a fost anulată. Conform antrenorului gălățean Valeriu Costea, jucătoarele echipei bucureștene au anunțat că nu vor face deplasarea la Galați. 

Vom reveni cu amănunte.


 

Amatorilor sportului din Galaţi au parte de un program diversificat pentru sâmbătă, 27 februarie, când de la ora 11,30 este programată partida dintre United Galaţi şi CSMS Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a 19-a din Liga I de futsal. United ocupă locul 4, cu 34 de puncte (11 victorii, un egal şi 5 înfrângeri), în timp ce adversarii  se află pe locul şase, cu 22 de puncte (7 victorii). La echipa gălăţeană vor evolua şi jucătorii internaţionali Emanuel Moldoveanu (seniori), respectiv Pădure şi Boubătrân (lotul de tineret).

Cuplajul dimineţii va continua cu meciul de handbal feminin din eşalonul secund, între CSU Danubius (locul doi, cu şanse reale de promovare) şi Şcoala Nr. 181 Bucureşti, echipă cu o clasare modestă. Partida va începe la ora 13,30, favorite fiind elevele antrenorului Valeriu Costea.

Partea a doua a zilei sportive îi aduce în arenă pe voleibaliştii de la Arcada. Calificată în premieră în Final Four-ul „Cupei României”,  Arcada va juca de la ora 17,00, cu formaţia LPS VC Municipal Piatra Neamţ, într-un meci din cadrul etapei a 18-a din Divizia A1. Echipa gălăţeană încearcă să îşi consolideze poziţia în clasament, acum aflându-se pe locul patru, în timp ce adversarii se află pe locul nouă, dar vin după o serie de meciuri cu rezultate spectaculoase, trei victorii în ultimele patru etape.

La gălăţeni vor putea fi văzuţi la lucru cei mai titraţi dintre jucători, precum brazilianul Caio De Pra (cu stânga sa năprasnică, atât la serviciu, cât şi în atac), venezueleanul Ivan Marquez sau macedoneanul Filip Despotovski - căpitanul echipei, precum şi Radovici, Sysoev, Suson şi ceilalţi jucători care au adus o enormă satisfacţie suporterilor după accederea în semifinalele „Cupei României”, după 3-1 şi 3-2 cu SCM Universitatea Craiova, liderul neînvins al Diviziei A1. 

Citit 1768 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Februarie 2016 23:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.