United II joacă, astăzi, în "optimile" Cupei României
Foto: Foto Sonia Baciu

United II joacă, astăzi, în "optimile" Cupei României
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa “satelit” a Clubului United va juca astăzi, ora 12,00, pe teren propriu, cu CSMS Iaşi, într-un meci contând pentru optimile de finală ale “Cupei României” la futsal.

United II se află la a doua participare în “Cupa României”, iar în sezonul trecut s-a oprit în faza “optimilor”, unde a întâlnit echipa… United, care a câştigat cu scorul 7-1 şi a încheiat competiţia în sferturile de finală, fiind învinsă de City’us Tg. Mureş (3-5).

Acest meci vine imediat după cel din campionatul Ligii I, dintre United şi CSMS, disputat sâmbătă, şi încheiat cu victoria gălăţenilor, scor 4-1 (2-1). „A fost un meci care ne-a ridicat probleme în special în prima repriză, cu un adversar cu care ne cunoaştem foarte bine, anul trecut întâlnindu-ne de opt ori (n.r. - meciuri oficiale şi amicale). Până la urmă a ieşit foarte bine”, ne-a declarat antrenorul David Asandei. Echipa gălăţeană a deschis scorul (min. 10) prin Burdujel, însă după numai patru minute Pisică a egalat. Când mai erau doar 65 de secunde de joc până la pauză, Cireş şi-a readus echipa în avantaj. Foarte interesant a fost şi reprizas secundă, în care, mai pragmatici, gălăţenii au mai înscris de două ori, prin Apostu (min. 35 şi 45),

După acest meci, United a acumulat 37 de puncte (12 victorii, un egal, 5 înfrângeri, iar într-o etapă a stat), zestre care o menţine pe locul al patrulea. 

Arbitri: Cezar Ionescu (Buzău) – Răzvan Dincuţă (Ploieşti).

La gălăţeni au evoluat următorii jucători: Wellington – Burdujel, Laşcu, Cireş, Cojoc, Da Silva, Tudose, Apostol, Bâgu şi Moldoveanu. 

Altfel, prima echipă a clubului gălăţean va juca, în Sala Sporturilor, miercuri, 2 martie, ora 18,00, cu Informatica Timişoara, în cadrul optimilor de finală ale „Cupei României”. United va reîntâlni Timişoara, de data aceasta în campionat, pe 6 martie, în deplasare. 

Citit 1194 ori Ultima modificare Luni, 29 Februarie 2016 10:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.