Start în returul Ligii a III-a! Metalosport are meci de maximă importanţă, care-i poate decide tot sezonul

Start în returul Ligii a III-a! Metalosport are meci de maximă importanţă, care-i poate decide tot sezonul
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Conducătorii şi stafful tehnic al echipei Metalosport, aflată pe locul al cincilea, cu 22 de puncte la finalul turului, au ca obiectiv pentru returul ligii a treia de fotbal, pe care-l îîncep sâmbătă, o clasare pe podiumul Seriei I. Deşi echipa sa este la o distanţă de 11 puncte de lider, Sepsi Sf. Gheorghe, antrenorul Viorel Tănase crede că este posibilă chiar promovarea. "Totul depinde de startul pe care îl vom lua. Avem patru meciuri grele (n.r. - cu echipele din Sf. Gheorghe, Miroslava, Roman şi Rm. Sărat) şi, dacă trecem cu brio peste acestea, ne putem gândi chiar la promovare. În principal, vrem să facem jocuri bune, doar aşa putem emite pretenţii la primele locuri", a declarat antrenorul Viorel Tănase.

Metalosport a arătat că are potenţialul necesar pentru a recupera ecartul faţă de primul loc, atât în ultima parte a turului (fiind neînvinsă de şapte etape), cât şi în perioada de pregătire a returului, când a învins în meciuri amicale echipe mult mai bine cotate, din liga secundă: Farul Constanţa, Gloria Buzău şi CF Brăila.

Primul meci din retur este programat, sâmbătă, de la ora 15,00, în deplasare, chiar cu liderul Sepsi Sf. Gheorghe, singura variantă luată în calcul pentru a se mai putea spera la locul 1 la final find victoria în acest joc.

Stafful tehnic, asigurat de Viorel Tănase şi Tudorel Pelin, contează pe un lot de 25 de jucători: Olteanu, Vlasie, Vasiliu - Blănaru, Cârjă, Voicu, Sevastian, Lungu, Adăscăliţei, Zaharia, Bahnaşu, Gohoreanu, Butoi, Gâţă, Istrate, Constantinescu, Cană, Iancu, Stancu, Tudose, Mihu, Ignat, Răgălie, Silviu Ilie şi Munchiu.

Lieştiul vrea două locuri mai sus

Sporting Lieşti ocupă locul şapte, cu 17 puncte, antrenorul Ionuţ Niculcea spunând că pentru retur şi-a fixat ca obiectiv ajungerea cel puţin pe locul cinci. În prima etapă, Lieştiul va juca pe teren propriu, astăzi, de la ora 15.00, cu CS Panciu (locul 11), formaţie cu care în tur a terminat la egalitate, scor 2-2. Sporting Lieşti, care în perioada de pregătire a susţinut şi opt jocuri de verificare, porneşte în retur cu un lot de 22 de jucători: Comănescu, Vicol, Anghel - Filimon, A. Ilie, Sandu, Serea, Balaban, Bogoş, Lovin, Iancu, Adamache, Petică, E. Dumitru, Manea, Preda, Cuconaşu, Popov, Bârlădeanu, Chihană, Munteanu şi Borşan. Sunt jucători experimentaţi, dar şi foarte tineri, dispuşi la eforturi pentru a îndeplini obiectivul fixat.

Citit 1591 ori Ultima modificare Vineri, 04 Martie 2016 15:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.