HOCHEI/ Semifinala se reia, la Braşov

HOCHEI/ Semifinala se reia, la Braşov
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Dunărea Galaţi este obligată să câştige cel puţin unul din cele două jocuri din deplasare, după ce Corona Braşov s-a impus în al doilea meci şi a egalat scorul la general, 1-1


Duelul dintre Dunărea Galaţi şi Corona Braşov, din semifinala Ligii Naţionale, va continua cu încă cel puţin două partide. Formaţia braşoveană a echilibrat situaţia, după ce a câştigat al doilea meci de la Galaţi, marţi seară, astfel că semifinala se reia astăzi la Braşov, de la scorul 1-1. Se joacă în sistemul „cel mai bun din maxim cinci partide”, următoarele două fiind programate pe gheaţa celor de la Corona, astăzi şi vineri, de la ora 18,30.

Dunărea câştigase primul meci, luni, cu 5-4, după şuturile de departajare. Apoi, marţi seară, echipa gălăţeană a început bine şi a deschis scorul în minutul cinci prin Robert Krajci. Doar patru minute a durat avantajul gazdelor: Mattias Biro a profitat de o pasă greşită a lui Attila Goga şi a înscris în poarta apărată de Viorel Radu. Gălăţenii au mai marcat o dată până în pauză, prin Ryabenko, iar imediat după reluarea jocului au făcut 3-1 prin reuşita lui Dmytro Nimenko. Totuşi, braşovenii au revenit în joc încă din repriza a doua. Csanad Virag a redus din diferenţă la jumătatea reprizei, iar cinci minute mai târziu Zsolt Molnar a înscris pentru 3-3. Doar 37 de secunde au trecut din repriza a treia până când Corona Braşov a trecut pentru prima dată în avantaj. Din acel moment, pe gheaţă parcă a fost o singură echipă. Matyas Biro a înscris pentru 5-3 după alte trei minute de joc, iar Gergo Biro a risipit definitiv emoţiile pentru oaspeţi cu două minute înainte de finalul meciului.

Astfel, Dunărea este acum echipa care va juca sub o presiune uriaşă, fiind obligată să câştige cel puţin unul din cele două meciuri de la Braşov pentru a putea apoi juca „decisivul” la Galaţi, duminică. „Am avut câteva momente la începutul reprizei a treia care ne-au costat, două, trei greşeli personale şi am primit cele două goluri. În continuare suferim la finalizare, nu marcăm în situaţiile bune pe care le avem. Mergem la Braşov cu gândul de a juca fiecare schimb la intensitate maximă, putem câştiga acolo”, a declarat antrenorul secund Marius Trandafir.

Antrenorii echipei gălăţene mizează pe o mobilizare totală a jucătorilor, generată de orgoliul rănit, sperând pe o reacţie similară celei de la Cupa României. Atunci, după ce au pierdut cu 12-4 în faţa celor de la HSC Miercurea Ciuc, hocheiştii de la Dunărea au evoluat ziua următoare la cote maximă şi au învins categoric, cu 7-0, adversara din această semifinală, Corona.

Citit 1120 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Martie 2016 19:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.