Hocheiștii de la CSM Dunărea s-au CALIFICAT în FINALA Ligii Naționale

Hocheiștii de la CSM Dunărea s-au CALIFICAT în FINALA Ligii Naționale

Foto Sorin Pană
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
5 comentarii

UPDATE: Finala va începe marți, 22 martie, cu primele două jocuri la Miercurea Ciuc. Se va juca după sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

Meciurile trei și patru se vor juca la Galați, pe 25 și 26 martie, apoi pe 29 martie la Ciuc. Ultimele două jocuri sunt programate pe 1 aprilie, la Galați, respectiv pe 4 aprilie, la Ciuc.


CSM Dunărea Galați a câștigat, vineri seară, și cea de-a doua partidă din deplasare, cu formația Corona Brașov, scor 5-1 (0-0, 3-1, 2-0) în cadrul semifinalelor Ligii Naționale, iar cu scorul general de 3-1 s-a calificat în finală.  

Partida a fost dominată categoric de gălățeni, cu ceva emoții doar în primele minute din repriza secundă, când gazdele conduceau cu 1-0. Altfel, a fost un meci foarte bun al dunărenilor, iar toate eforturile brașovenilor de a reveni în joc s-au lovit de o apărare foarte exactă a oaspeților, în frunte cu portarul Bogdan Popa. 

Antrenorul secund al CSM Dunărea, Marius Transdafir a spus că diferența a fost făcută de plusul de experiență al jucătorilor săi. ”Îi felicit pe băieți, s-au mobilizat  exemplar, reconfirmând valoarea ridicată pe care o au. Avem jucători cu mare experiență, care au în palmares multe trofee și știu să gestioneze momentele dificile, cum sunt cele din play-off. Am avut și mai multe variate de lot la îndemână, dar am pregătit foarte bine aceste două meciuri și am ales cele mai bune variante. În finală, sunt sigur că jucătorii vor da 300 la sută din ce pot și mergem să jucăm cu încredere maximă că putem repeta succesul de anul trecut”, a declarat tehnicianul gălățean.

Pentru CSM Dunărea au marcat Szocs, Donika (3) și Krajci.

În finală, gălățenii îi vor întâlni pe cei de la SC Miercurea Ciuc, care au trecut de Steaua cu scorul general de 3-0.

Finala se va juca după sistemul de ”cel mai bun din maximum șapte meciuri”, primele două urmând să se dispute, în deplasare, la Miercurea Ciuc, cel mai probabil în a doua jumătatea a săptămânii viitoare. Dunărea a încheiat sezonul regulat pe locul secund, în timp ce formația din M. Ciuc s-a clasat pe primul loc. 

Citit 2495 ori Ultima modificare Luni, 21 Martie 2016 14:18

5 comentarii

 • postat de observator Duminică, 20 Martie 2016 10:33 79.116.100.*** Link la comentariu
  0
  6

  Felicitari campionilor! Vad ca lucrurile au fost schimbate in bine.Antrenor strain la echipa ,jucatori galateni folositi,echipa de juniori ce va juca finala de campionat la fel ca seniorii,patinoar superb.Un sincer bravo!

  Raportează
 • postat de ss Sâmbătă, 19 Martie 2016 14:00 5.13.246.*** Link la comentariu
  0
  5

  Programul finalei este, 22/23marCiuc, 25/26marGalati, 29marCiuc, 1aprGalati, 4apr.Ciuc, toate de la 18.30!

  Raportează
 • postat de ss Sâmbătă, 19 Martie 2016 10:26 5.13.246.*** Link la comentariu
  1
  0

  Pfuu, daca incepe cu 22 mar, probabil programul este 22,23,25*,26*,28,30*,1......meciurile cu * la Galati, pierd meciul 4!

  Raportează
 • postat de Damian Sâmbătă, 19 Martie 2016 10:12 5.13.242.*** Link la comentariu
  3
  4

  Mult succes în finală!
  De mulţi ani sunt un suporter fidel al hocheiştilor gălăţeni.
  Merg la meciuri, uneori împreună cu familia. Am fost şi la partide oficiale şi la antrenamente. Şi la juniori şi la seniori.
  Dar nu am scris până acum despre acst lucru. Presa sportivă locală, are , nu-i aşa, specialişti de valoare în hochei.
  Pe de altă parte, am vizitat toate oraşele mari şi mijlocii ale României. Şi multe dintre cele mici.
  Vă asigur că sunt destule, cel puţin la fel de "jalnice ", precum Galaţii.
  De pildă, dacă Braşovul are multe clădiri vechi, (minunate, insă, foarte multe, chiar cele oficiale, neglijate de către autorităţile locale ) şi o mai mare dezvoltare culturală şi economică, în privinţa cetăţenilor, mulţi dintre aceştia au cunoscutele deprinderi, comportamente şi idei care nu le fac cinste.
  Se poate observa acest lucru la gară, la terase, la intrarea în lăcaşurile religioase, în preajma turiştilor străini, la taximetrişti, la mulţi dintre funcţionari, la tinerii şi la pensionarii de pe corso...Sau de la patinoar ori paradisul acvatic.

  Aşa că domnu' Vio(!?):))) eşti cam ipocrit. Ca să mă exprim elegant. Pesedist, cumva?

  Raportează
 • postat de vio Vineri, 18 Martie 2016 22:14 86.106.73.*** Link la comentariu
  0
  18

  Remarcabil! Felicitari! (bineinteles, nici un comentariu. Daca era despre tunel, apa calda sau transurb, era plin de specialisti pe aici. Jalnic oras..)

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.