Hocheiștii de la CSM Dunărea s-au CALIFICAT în FINALA Ligii Naționale
Foto: Foto Sorin Pană

Hocheiștii de la CSM Dunărea s-au CALIFICAT în FINALA Ligii Naționale
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

UPDATE: Finala va începe marți, 22 martie, cu primele două jocuri la Miercurea Ciuc. Se va juca după sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

Meciurile trei și patru se vor juca la Galați, pe 25 și 26 martie, apoi pe 29 martie la Ciuc. Ultimele două jocuri sunt programate pe 1 aprilie, la Galați, respectiv pe 4 aprilie, la Ciuc.


CSM Dunărea Galați a câștigat, vineri seară, și cea de-a doua partidă din deplasare, cu formația Corona Brașov, scor 5-1 (0-0, 3-1, 2-0) în cadrul semifinalelor Ligii Naționale, iar cu scorul general de 3-1 s-a calificat în finală.  

Partida a fost dominată categoric de gălățeni, cu ceva emoții doar în primele minute din repriza secundă, când gazdele conduceau cu 1-0. Altfel, a fost un meci foarte bun al dunărenilor, iar toate eforturile brașovenilor de a reveni în joc s-au lovit de o apărare foarte exactă a oaspeților, în frunte cu portarul Bogdan Popa. 

Antrenorul secund al CSM Dunărea, Marius Transdafir a spus că diferența a fost făcută de plusul de experiență al jucătorilor săi. ”Îi felicit pe băieți, s-au mobilizat  exemplar, reconfirmând valoarea ridicată pe care o au. Avem jucători cu mare experiență, care au în palmares multe trofee și știu să gestioneze momentele dificile, cum sunt cele din play-off. Am avut și mai multe variate de lot la îndemână, dar am pregătit foarte bine aceste două meciuri și am ales cele mai bune variante. În finală, sunt sigur că jucătorii vor da 300 la sută din ce pot și mergem să jucăm cu încredere maximă că putem repeta succesul de anul trecut”, a declarat tehnicianul gălățean.

Pentru CSM Dunărea au marcat Szocs, Donika (3) și Krajci.

În finală, gălățenii îi vor întâlni pe cei de la SC Miercurea Ciuc, care au trecut de Steaua cu scorul general de 3-0.

Finala se va juca după sistemul de ”cel mai bun din maximum șapte meciuri”, primele două urmând să se dispute, în deplasare, la Miercurea Ciuc, cel mai probabil în a doua jumătatea a săptămânii viitoare. Dunărea a încheiat sezonul regulat pe locul secund, în timp ce formația din M. Ciuc s-a clasat pe primul loc. 

Citit 2955 ori Ultima modificare Luni, 21 Martie 2016 14:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.