FOTBAL/ Oţelul, în cădere liberă
Foto: Foto Sorin Pană

FOTBAL/ Oţelul, în cădere liberă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi a pierdut, miercuri, 23 martie, scor 0-3, partida susţinută în deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamţ, din cadrul etapei a 24-a din Liga a II-a. Golurile au fost marcate de Margină (min. 27), Bleda (min. 71) şi Lupei (min. 73).

Gălăţenii au avut două mari ocazii, prin Codreanu, care singur cu portarul a ratat şansa de a deschide scorul, respectiv, Toma, al cărui şut a fost prea „moale”, mingea fiind scoasă de pe linia porţii de portarul nemţean.

Antrenorul Stelian Bordieanu spune că, în situaţia dată, echipa sa a făcut un joc bun. “Din păcate, am pierdut, chiar dacă am avut un joc destul de bun. Am avut două mari ocazii, dar dacă nu le-am fructificat, acestea s-au răzbunat”, a declarat tehnicianul gălăţean.

Oţelul (antrenori Stelian Bordieanu şi Sorin Haraga) a evoluat în componenţa: Vădeanu - Oprea, Iorguş (Strelţov, min. 82), Maftei, Ciurea - Codreanu, Chiriac (Lepădatu, 79) - Toma (Cristof, 75), Sefer, Blănaru - Perju.

Astfel, Oţelul coboară pe ultimul loc (cu 12 puncte), direct retrogradabil înaintea play-out-ului, şi mai are de disputat un singur meci în acest sezon. Duminică, de la ora 18,00, pe Stadionul "Oţelul", tinerii fotbalişti gălăţeni vor evolua în poate ultimul meci în această formulă, cu Rapid, favorita la promovare în Seria I.

Citit 1702 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Martie 2016 17:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.