UPDATE: Dunărea a pierdut la Ciuc, dar încă este în ”cărți” (FOTO)
Foto: Foto Sorin Pană

UPDATE: Dunărea a pierdut la Ciuc, dar încă este în ”cărți” (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

UPDATE: CSM Dunărea a pierdut, scor 4-5 (0-1, 1-1, 3-3), în fața HSC Miercurea Ciuc, în meciul cinci al finalei Ligii Naționale, ce s-a desfășurat marți, 29 martie. 

A fost un meci dominat de gazde în primele două reprize, iar scorul strâns (2-1, gol marcat de Szocs) a fost pe fondul efortului gălățenilor în condițiile unui joc foarte bun al ciucanilor. Repriza a treia a avut un început foarte bun pentru gălățeni, cu Nimenko care a egalat la 2 încă din primele secunde de la reluare, apoi alte două goluri marcate de Szocs (min 44) și Lorincz (47), care au adus echipa Dunărea tot mai aproape de trofeul de campioană. 

Ciucanii au luptat senzațional și în cinci minute au mai redus din diferență, ca apoi în doar 21 de secunde să egaleze și chiar să treacă la conducere, prelungind încă o dată finala.

Din lotul gălățean a lipsit unul dintre jucătorii importanți Krajci, accidentat. Dunărea a avut parte de o susținere puternică, la meci fiind prezenți 70 de persoane.     

Dunărea conduce cu scorul 3-2 la general și mai are nevoie de o singură victorie pentru a câștiga finala, care se dispută pe sistemul ”cel mai bun din șapte meciuri”. Următoarea partidă este programată pe 1 aprilie, la Galați. În caz de egalitate, decisivul se va juca la Ciuc, pe 4 aprilie.


Echipa de hochei Dunărea Galaţi va disputa în această seară, în deplasare, de la ora 18.30, cel de-al cincilea meci cu HSC Miercurea Ciuc, din finala Ligii Naţionale. Dunărea conduce la general cu 3-1 şi mai are nevoie de o singură victorie pentru a câştiga al doilea său titlu de campioană consecutiv. În cazul în care va reuşi să o obţină în această seară la Miercurea Ciuc, finala se va închide, altfel va urma un nou joc la Galaţi, vineri, 1 aprilie. Dunărea a câştigat primele două partide ale finalei, disputate la Miercurea Ciuc, apoi la Galaţi fiecare echipă a obţinut câte o victorie.

Citit 3662 ori Ultima modificare Marți, 29 Martie 2016 23:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.