Două perechi de la Fantezia, vicecampioane europene cu echipa României

Două perechi de la Fantezia, vicecampioane europene cu echipa României
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Perechea gălăţeană Raul Faliboga - Andra Radu, de la clubul Fantezia, s-a clasat pe locul al doilea, la categoria Standard Under 21, din cadrul Campionatului European pe naţiuni, competiţie desfăşurată la Cambrils (Spania), cu participarea a zece ţări.

Alături de Raul şi Andra, în echipa României s-a aflat şi perechea formată din Mihai Paraschiv (Fantezia) şi Diandra Illeş (Authentic Bacău). Cei doi au obţinut tot locul secund, la categoria Adult Latino, după ce în ediţia de anul trecut au încheiat competiţia pe locul al treilea.

Echipa naţională a României s-a clasat pe locul al doilea, cu 63 de puncte, la doar trei puncte de Germania şi cu 10 puncte în faţa ocupantei locului 3.

Sportivii gălăţeni au contribuit cu 26 de puncte din totalul înregistrat de echipă: 15 puncte, prin Raul şi Andra, respectiv, 11 puncte, prin Mihai şi Diandra.

Diferenţierea între primele două clasate a fost făcută de punctele aduse de perechile de seniori, unde România a obţinut şase puncte, în timp ce Germania a acumulat 40 de puncte.

Preşedintele clubului gălăţean, Marian Adam, spune că este foarte mulţumit de dansatorii săi. „Suntem mândri de rezultatele sportivilor noştri şi de faptul că aceştia au contribuit la obţinerea titlului de vicecampioni europeni”, a spus Adam.

Citit 1550 ori Ultima modificare Joi, 31 Martie 2016 18:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.