Voleibaliştii de la ARCADA au CÂŞTIGAT şi meciul al doilea din semifinale şi au trimis întâlnirea în DECISIV
Foto: Foto ”Viața liberă”, Sonia Baciu

Voleibaliştii de la ARCADA au CÂŞTIGAT şi meciul al doilea din semifinale şi au trimis întâlnirea în DECISIV
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Arcada Galați a câștigat și meciul al doilea, scor 3-1 (25-20, 17-25, 25-18, 25-22), în fața VM Zalău, din semifinalele Diviziei A1, disputat marți seară, 5 aprilie, pe teren propriu, reușind să egaleze la general, 2-2. Meciul decisiv se va juca, la Zalău, pe 13 aprilie.  

Partida a avut un început foarte echilibrat, gălățenii fiind cei care au dat ritmul, câștigând primul set. Oaspeții nu s-au lăsat intimidați și au câștigat actul secund, pe care l-au dominat în totalitate. Ultimele două seturi au aparținut gălățenilor, care au avut câteva serii consecutive de puncte spectaculoase.   

Antrenorul gălățean, Nicu Harabagiu, consideră că semifinala dintre Arcada și Zalău a fost una extrem de echilibrată. ”Am reușit să facem niște meciuri frumoase la Galați, cu rezultate pe măsură. Și la Zalău am jucat bine, dar am pierdut. Aici am jucat și mai bine, am fost mai organizați și rezultatele s-au văzut. În următorul meci pornim de la zero, va fi un meci foarte greu, suntem două echipe puternice, cam de aceeași valoare și o să fie care pe care. Vom face tot posibilul să ajungem în finală. Am nimerit cu Zalăul (n.r. - vicecampioana), am spus-o de la început că nu are importanță terenul pe care jucăm, fiecare echipă și-a câștigat meciurile de acasă, deja ne cunoaștem foarte bine, de acum contează doar ziua și forma în care vom fi la momentul meciului”, a declarat Harabagiu.

Cu brazilianul Caio De Pra într-o formă de senzație, Arcada a reușit puncte frumoase, care au ridicat publicul în picioare. ”A fost meciul întregii echipe, nu doar al meu. Am jucat foarte bine în fața propriului public, care este nemaipomenit. Vom lupta și în meciul decisiv, la fel de mult ca și până acum”, a spus De Pra.

Lotul cu care Arcada a reușit cea de-a doua victorie din semifinale a fost formată din: Sysoev, Suson, Cerșemba, De Pra, Despotovski, Marquez și Cristudor (libero). A mai evoluat și Pașcan.

Până la meciul decisiv, de săptămâna viitoare, cele două echipe se vor reîntâlni, de data aceasta în ”Cupa României”, sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 15,45, la Piatra Neamț. 

Citit 1472 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Aprilie 2016 14:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.