PERFORMANȚĂ pentru CSU Galaţi: Voleibalistele au PROMOVAT în prima ligă

PERFORMANȚĂ pentru CSU Galaţi: Voleibalistele au PROMOVAT în prima ligă
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Echipa de volei feminin CSU Galați a învins, duminică, 8 mai, pe Agroland Timișoara cu scorul 3-0 (25-21, 25-17, 25-22, rezultat cu care a obţinut performanţa promovării în prima ligă. La turneul de promovare, disputat la Timişoara, formaţia gălăţeană a pierdut primul meci, vineri, 2-3 cu SCM Piteşti, apoi le-a câştigat pe următoarele două, 3-0 sâmbătă cu Politehnica Timişoara şi acelaşi scor cu cealaltă formaţie timişoareană, Agroland. Astfel, CSU Galaţi a încheiat pe locul doi acest turneu şi a obţinut promovarea în Divizia A1, alături de SCM Piteşti.

Antrenoarea Ileana Berdilă şi directorul clubului, Mihai Pantea, speră la o susţinere financiară din partea Consiliului Local pentru a se putea întări echipa ca să poată rezista în primul eşalon şi a se evita astfel situaţia din 2011. Şi atunci voleibalistele de la CSU au reuşit să obţină promovarea, dar echipa nu a fost înscrisă în Divizia A1 din cauza situaţiei financiare precare. Voleiul feminin gălățean, unul dintre cele mai performante sporturi de echipă din oraș de-a lungul timpului, nu a mai fost prezent în prima ligă din 2010, de la desființarea multiplei campioane CSU Metal.

Aceasta este a doua promovare în prima ligă reuşită în ultima lună de către acest club gălăţean, după cea a handbalistelor echipei CSU Danubius.

Citit 4985 ori Ultima modificare Duminică, 08 Mai 2016 14:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.