Hocheiştii de la Dunărea revin pe propria gheaţă

Hocheiştii de la Dunărea revin pe propria gheaţă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Echipa campioană naţională CSM Dunărea revine pe propria gheaţă, după ce săptămâna trecută a evoluat, la Tychy, în Cupa Continentală, una din cele patru competiţii în care este angrenată. Dunărea va disputa, astăzi şi sâmbătă, de la ora 18,00, două noi meciuri în cadrul Ligii Mol.

În prima partidă, gălăţenii vor întâlni formaţia Dunaujvarosi Acelbikak, unde gălăţenii vor încerca să-şi ia revanşa. Primul meci dintre cele două echipe s-a terminat cu victoria celor de la Dunaujvarosi, scor 4-2. Înaintea acestei duble, Dunărea se află pe locul 9, cu 13 puncte din 15 jocuri (două victorii, trei victorii în timp suplimentar, respectiv o înfrângere în timp suplimentar).

Sâmbătă, de la aceeaşi oră, Dunărea va juca cu Fehervari Titanok, echipă pe care a învins-o în ambele meciuri, în repriza suplimentară, 6-5 (deplasare) şi 3-2 (acasă).

Adversara de astăzi urma să joace, ieri seară, la Miercurea Ciuc, în timp ce Titanok urma să joace la Corona Braşov.

Altfel, pentru acest weekend, Fundaţia “Sportul Gălăţean” a rezervat publicului patru sesiuni de câte 90 de minute. Sâmbătă, de la ora 15,00, respectiv, duminică, de la ora 14,00, 16,00 şi 18,00, iubitorii patinajului se pot delecta pe gheaţă. Biletul de intrare pe gheaţă este 15 lei, închirierea patinelor costă 14 lei, iar garderoba, 3 lei.

Citit 1389 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2016 07:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.