VICTORIE pentru handbalistele de la CSU Danubius

VICTORIE pentru handbalistele de la CSU Danubius
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa feminină de handbal CSU Danubius a câştigat, joi, scor 27-19 (11-7), în faţa formaţiei Cetate Deva într-un meci contând pentru etapa a opta din Liga Naţională, reuşind astfel a doua victorie consecutivă din sezon şi o urcare de un loc în clasament.

Partida a fost începută cu încredere de gălăţence, acestea reuşind o deprindere la 3 goluri (3-0, 6-3) şi 6 goluri (9-3), ca apoi să aibă un moment în care adversarele s-au apropiat periculos. Cu Emilia Anghel în poartă şi Daciana Balaban, coordonatoare, echipa gălăţeană şi-a impus ritmul de joc, iar victoria nu s-a lăsat aşteptată. 

Antrenorul Valeriu Costea este foarte mulţumit de evoluţia jucătoarelor sal. “A fost un meci foarte bun, am întrat bine în joc, dar am avut şi un moment de cădere. Fetele au gestionat foarte bine momentul, au strâns rândurile şi au intrat în ritmul dorit. De acum nu ne mai rămâne decât să aducem puncte. Am muncit mult pentru aceste două victorii şi vrem să rămânem pe acest val, al reuşitelor”, a declarat Costea.

Lotul echipei gălăţene: Emilia Anghel, Dana Goldic - Cristina Marcu (1 gol), Daciana Balaban (4), Iulia Artean (3), Andreea Taivan (1), Mădălina Conache (3), Andreea Chiricuţă (6), Dajana Jovanovska (2), Elena Livrinikj (3), Ştefania Florea (2), Nicoleta Vlad (2), Cosmina Cozma, Ramona Urse, Laura Bujoiu şi Mirela Vîlcu.

 

Pentru fetele de la CSU Danubius urmează o pauză competiţională, ce va fi folosită pentru pregătirea meciului cu HCM Rm. Vâlcea care se va disputa pe 5 noiembrie, la Galaţi. 

Citit 1386 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2016 11:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.