CSM Dunărea a învins Steaua, în deplasare

CSM Dunărea a învins Steaua, în deplasare
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE: CSM Dunărea a câștigat, scor 7-3 (1-0, 5-1, 1-2), prima partidă a ”dublei” cu Steaua.

Pentru Galați au marcat: Szocs, Bushbacher - 3, Rusnak și Lorincz.


 

 

În perioada următoare, vor fi schimbări în cadrul lotului echipei campioane * Gălăţenii joacă, astăzi şi mâine, cu Steaua


Zilele acestea, vor apărea schimbări importante în lotul echipei CSM Dunărea, cu care formaţia campioană abordează cele trei competiţii în care este angrenată: Liga Naţională, Liga Mol şi "Cupa României".

Conform directorului general al CSM Dunărea, Mihai Brandabur, sunt mişcări în ambele sensuri, în ceea ce priveşte componenţa lotului. La capitolul plecări, din păcate, atacantul slovac Rastislav Gaspar, hocheist cu un randament foarte bun în cele aproape două luni petrecute la Galaţi, a dat curs unei oferte mult mai avantajoase din punct de vedere financiar, din Italia, şi va pleca de la Dunărea.

Se anunţă schimbări, cât de curând, şi la capitolul veniri, dorindu-se aducerea unui fundaş rus, existând discuţii destul de avansate în acest sens. Totodată, este destul de posibilă revenirea ucrainenilor Sergii Cernenko şi Dmytri Nimenko, cu aceştia fiind discuţii preliminare în acest moment.

Echipa de hochei CSM Dunărea va juca, astăzi şi mâine, de la orele 18,30, în deplasare, cu Steaua, la Cârţa, într-o „dublă” ce contează pentru etapa a şasea din Liga Naţională.

În întâlnirile directe, Dunărea s-a impus în cele două meciuri disputate la Galaţi, scor 8-3, respectiv, 3-2 (după prelungiri). În clasament, Dunărea se află pe locul secund, cu 20 de puncte, din 10 meciuri, în timp ce Steaua se află pe locul 5, cu 7 puncte (10 jocuri).

Următoarele meciuri ale CSM Dunărea vor fi tot în deplasare, cu Progym Gheorgheni (8 şi 9 noiembrie), ca apoi să joace în două “duble” ce contează pentru ambele competiţii, la Miercurea Ciuc (17 şi 18 noiembrie) şi la Galaţi, cu formaţia Corona Braşov (21 şi 22 noiembrie).

Dunărea va reveni pe gheaţa de la Galaţi pe 11 noiembrie, când va juca cu DVTK, în Liga Mol.

Citit 2861 ori Ultima modificare Marți, 01 Noiembrie 2016 20:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.