Patricia Ţig ar urma să debuteze în Fed Cup la dublu, alături de Irina Begu. Programul întâlnirii România - Belgia

Patricia Ţig ar urma să debuteze în Fed Cup la dublu, alături de Irina Begu. Programul întâlnirii România - Belgia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Monica Niculescu și Sorana Cîrstea vor juca pentru România în meciurile de simplu din cadrul întâlnirii cu echipa de tenis a Belgiei, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, potrivit tragerii la sorți efectuate ieri, la București.

Niculescu va juca primul meci sâmbătă, de la ora 13,00, contra belgiencei Kirsten Flipkens, la Sala Polivalentă din Capitală, iar în al doilea Sorana Cîrstea o va înfrunta pe Yanina Wickmayer.

Duminică, în al treilea meci de simplu, de la ora 13,00, Niculescu o va înfrunta pe Wickmayer, iar apoi Cîrstea o va întâlni pe Flipkens, în timp ce meciul de dublu va opune perechile Irina Begu/Patricia Țig și Elise Mertens/Maryna Zanevska. Componenţa echipei de dublu mai poate fi schimbată până la ora meciului.

Surprinde absența de la simplu a celei mai bine clasate din echipa României, Irina Begu (locul 29 WTA), care a acuzat săptămâna aceasta dureri stomacale. Cea mai bună jucătoare română a momentului, Simona Halep, numărul patru mondial, a declarat forfait pentru meciul de Fed Cup cu Belgia din cauza unei accidentări la genunchi.

Gălăţeanca Patricia Ţig se află la debutul în echipa României de Fed Cup.

Citit 1150 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.