Echipele gălăţene de VOLEI joacă astăzi în deplasare

Echipele gălăţene de VOLEI joacă astăzi în deplasare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Campionatele Diviziei A1 la volei (masculin şi feminin) îşi derulează astăzi, 8 martie, meciurile penultimei etape, cele două echipe gălăţene urmând să joace în deplasare.

Echipa masculină Arcada vine după o perioadă total nefastă, cu trei înfrângeri consecutive (0-3 la Steaua, 2-3 acasă cu Tricolorul Ploieşti şi 0-3 la SCMU Craiova), la care se adaugă alte două jocuri în care au cedat puncte adversarelor (victorii la scorul de 3-2 cu CSM Bucureşti şi VM Zalău), mulţi paşi greşiţi pentru o echipă ce şi-a propus titlul de campioană.

S-a schimbat stafful tehnic, antrenor principal a venit bulgarul Jeliazkov, care va fi ajutat de Marian Apostu, iar de astăzi se speră la un nou restart. După episodul Craiova, Arcada s-a deplsat la Dej, pentru meciul cu echipa locală Unirea (ora 18,00). Tot în acea zonă geografică se va disputa şi ultimul meci din sezonul regulat, sâmbătă, la Cluj.

Ultimele două partide din sezonul regulat vor fi jucate în deplasare şi de fetele de la CSU. Astăzi, vor evolua pe terenul liderului, Volei Alba Blaj, iar vineri vor juca pe terenul celor de la CSM Lugoj. Antrenoarea Ileana Berdilă nu îşi pune mari speranţe în cele două jocuri, în condiţiile în care din lot, oricum redus numeric (11 jucătoare), lipsesc Elena Ivan şi Roxana Petre, indisponibile.

În partida de astăzi, antrenoarea echipei gălăţene o va avea ca adversară chiar pe fiica sa, Ana Maria, campioană cu Alba Blaj.

Citit 635 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Martie 2017 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.