United s-a CALIFICAT în finala Ligii I de FUTSAL (FOTO)
Foto: Bucurie pentru fotbaliștii gălățeni de la United, lacrimi în ochii timișorenilor (Sonia Baciu)

United s-a CALIFICAT în finala Ligii I de FUTSAL (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Echipa de futsal United Galaţi a reuşit, miercuri seara, să obţină calificarea în finala Ligii I. În al treilea meci, ultimul, al semifinalei cu Informatica Timişoara, formaţia gălăţeană s-a impus cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Cireş, ultimul a fost înscris cu două minute înainte de finalul partidei.

Echipa timişoreană câştigase prima partidă pe teren propriu, iar United a întors scorul la general în favoarea sa în cele două partide de la Galaţi, disputate marţi şi miercuri. Scorul a fost deschis de oaspeți, în minutul 8, însă superioritatea acestora a rezistat doar patru minute. Meciul a fost în continuare echilibrat, cu numeroase ocazii pentru ambele formații. Octavian Cireș, marcatorul golurilor victorie, consideră că decisiv a fost primul meci, cel în care au reușit să egaleze scorul la general. ”Am pregătit foarte bine meciul, știam că vom avea parte de două partide grele. Știam, de asemenea, că dacă vom depăși primul joc, al doilea va fi mult mai ușor pentru că aveam moralul ridicat, ei având o deplasare foarte lungă, iar după înfrâgere au scăzut și fizic”, a declarat Cireș. 

În finala campionatului, United va întâlni echipa Autobergamo Deva, care a câștigat cu 2-0 la general în fața FK Odorheiu Secuiesc (4-1 și 3-1). Finala se va juca în sistemul ”trei din cinci meciuri”, iar primele două jocuri se vor disputa la Galați. Apoi următoarele două se vor juca la Deva, iar ultimul va avea loc la Galați. ”Este important să începem seria pe teren propriu. În urma rezultatului de la Timișoara am simți ceva presiune pe noi, pentru că puteam cu primul meci de la Galați să ieșim din competiție”, a precizat antrenorul echipei United, David Asandei.

Citit 3562 ori Ultima modificare Joi, 11 Mai 2017 10:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.