Gălăţeni, campioni naţionali şi selecţionaţi pentru "Mondialele" de dans sportiv

Gălăţeni, campioni naţionali şi selecţionaţi pentru "Mondialele" de dans sportiv
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Dansatorii gălăţeni de la Fantezia şi-au reconfirmat valoarea la Campionatul Naţional de "10 Dansuri", care s-a desfăşurat la Braşov, prin câştigarea a trei titluri naţionale.

Clubul gălăţean de dans sportiv Fantezia a fost prezent în competiţie cu patru perechi şi a cucerit trei titluri de campioni, prin Rareş Vădană - Tea Neculae (categoria de vârstă 12-13 ani), Cosmin Lupoaie - Maria Radu (14-15 ani) şi Mihai Paraschiv (adulţi), care a făcut pereche cu Anne Bezusenco, de la Şcoala de dans "Mihai Petre" Bucureşti. În semifinală a ajuns şi perechea Bogdan Barbu - Diana Ţarălungă (16-18 ani), care a terminat concursul pe locul 10. Totodată, perechile Lupoaie - Radu şi Paraschiv - Bezusenco au fost selecţionate în lotul naţional pentru Campionatul Mondial.
Marian Adam, preşedintele clubului Fantezia, s-a declarat foarte mulţumit de rezultatele obţinute de perechile aflate în concurs. "A fost o competiţie foarte grea, iar sportivii noştri au arătat multă concentrare. Pentru Mihai, acesta a fost debutul în concursurile interne alături de Anne, un debut frumos, care le-a adus şi primul titlu împreună. Totodată, este remarcabilă selecţionarea, în premieră, a perechii Lupoaie - Radu la lotul naţional", a declarat Adam.
În paralel, s-au desfăşurat Campionatul Naţional Under 21 la Standard şi Latino, respectiv "Cupa Braşov". La "Naţionale", Galaţiul a fost reprezentat de o singură pereche, Victor Holban - Andrada Dumitru (Acanta), care a terminat pe locul 9. În "Cupa Braşov", cea mai bună evoluţie a avut-o perechea Mădălin Chiriac (Beija Flor) - Katy Mahulea (Acanta), care a încheiat pe locul 3 la Open Basic Standard (16-35 ani).

Citit 2703 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

1 comentariu

 • postat de performanta
  Miercuri, 10 Mai 2017 14:34
  Cunoastem si promovam performanta acestor copii! Suntem fanii lor! Iata ce naste respectul pentru munca, pentru performanta! Respect in primul rand voua, copiilor si tinerilor care dobanditi astfel de rezultate si nu va dati batuti in fata obstacolelor! BRAVO! La Galati se face performanta!
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.