Gălăţeni, campioni naţionali şi selecţionaţi pentru "Mondialele" de dans sportiv

Gălăţeni, campioni naţionali şi selecţionaţi pentru "Mondialele" de dans sportiv
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Dansatorii gălăţeni de la Fantezia şi-au reconfirmat valoarea la Campionatul Naţional de "10 Dansuri", care s-a desfăşurat la Braşov, prin câştigarea a trei titluri naţionale.

Clubul gălăţean de dans sportiv Fantezia a fost prezent în competiţie cu patru perechi şi a cucerit trei titluri de campioni, prin Rareş Vădană - Tea Neculae (categoria de vârstă 12-13 ani), Cosmin Lupoaie - Maria Radu (14-15 ani) şi Mihai Paraschiv (adulţi), care a făcut pereche cu Anne Bezusenco, de la Şcoala de dans "Mihai Petre" Bucureşti. În semifinală a ajuns şi perechea Bogdan Barbu - Diana Ţarălungă (16-18 ani), care a terminat concursul pe locul 10. Totodată, perechile Lupoaie - Radu şi Paraschiv - Bezusenco au fost selecţionate în lotul naţional pentru Campionatul Mondial.

Marian Adam, preşedintele clubului Fantezia, s-a declarat foarte mulţumit de rezultatele obţinute de perechile aflate în concurs. "A fost o competiţie foarte grea, iar sportivii noştri au arătat multă concentrare. Pentru Mihai, acesta a fost debutul în concursurile interne alături de Anne, un debut frumos, care le-a adus şi primul titlu împreună. Totodată, este remarcabilă selecţionarea, în premieră, a perechii Lupoaie - Radu la lotul naţional", a declarat Adam.

În paralel, s-au desfăşurat Campionatul Naţional Under 21 la Standard şi Latino, respectiv "Cupa Braşov". La "Naţionale", Galaţiul a fost reprezentat de o singură pereche, Victor Holban - Andrada Dumitru (Acanta), care a terminat pe locul 9. În "Cupa Braşov", cea mai bună evoluţie a avut-o perechea Mădălin Chiriac (Beija Flor) - Katy Mahulea (Acanta), care a încheiat pe locul 3 la Open Basic Standard (16-35 ani).

Citit 2843 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.