„Tase”, antrenor secund la FCSB şi principal în acte

„Tase”, antrenor secund la FCSB şi principal în acte
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Nicolae Dică, recent numit ca antrenor principal la FCSB, nu va putea ocupa oficial această funcţie la meciuri, pentru că nu are licenţa Pro, condiţie obligatorie în Liga I. În această situaţie, în acte va figura altcineva ca antrenor principal, iar Dică l-a ales pe gălăţeanul Viorel Tănase, una dintre „legendele” Oţelului.

„Tase”, care are licenţa Pro, ne-a confirmat că practic a primit oferta de a avea atribuţii de secund al lui Dică şi doar teoretic, în acte, va figura ca antrenor prinicpal.

„Nu mă aşteptam, m-a surprins că Nicolae s-a gândit la mine. Am jucat un an împreună la FC Argeş, am avut o relaţie normală, ca între colegi, ne-am mai întâlnit pe la cursuri. Din discuţia cu el, ca atribuţii vrea să-i fiu secund, iar în acte să apar ca principal. Eram liber de contract după ce am antrenat la Deva şi am acceptat. Aştept apelul telefonic de la Nicolae pentru a merge la Bucureşti”, a spus Viorel Tănase, în această dimineaţă.

Nicolae Dică a explicat de ce l-a ales pe fostul căpitan şi apoi antrenor la Oţelul. „Pe Viorel Tănase îl cunosc foarte bine, am fost colegi de echipă (n.r. – la FC Argeş). A fost antrenor principal la multe echipe din România, are experienţă. Au fost mai mulţi pe care i-am avut în vedere, dar m-am oprit la el. Îi cunosc caracterul, m-am convins că este omul cu care pot merge alături. M-am gândit să fie cineva care să mă şi ajute, la Steaua trebuie să faci performanţă şi trebuie să ai oameni capabili în staff", a declarat Dică.

 

Viorel Tănase (46 de ani) a fost jucător la Oţelul, un sezon la Dinamo, două la Maccabi Nethanya (Israel) şi unul la FC Argeş. Ca antrenor, „Tase” a început ca secund al lui Petre Grigoraş la Oţelul, apoi a fost principal la Oţelul II, Dunărea Galaţi, Farul Constanţa, Oţelul, SC Bacău, Metalosport Galaţi şi Cetate Deva.

Citit 6762 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Mai 2017 12:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.