OȚELUL a pierdut meciul tur al barajului de promovare

OȚELUL a pierdut meciul tur al barajului de promovare
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Echipa de fotbal SC Oţelul Galaţi, a fost învinsă, scor 1-0, de Unirea Mirceşti (judeţul Iaşi), în prima manşă a barajul de promovare în Liga a III-a. Partida s-a disputat sâmbătă, 17 iunie, în localitatea Iugani, pe un teren groaznic, plin de dâmburi, care nu a permis echipei gălăţene să-şi facă jocul combinativ obişnuit.

Golul a fost marcat în minutul 36, la o fază fixă (un corner). Repriza secundă a fost dominată de Oţelul, dar cu doar două ocazii mari de gol, o bară şi o situaţie de singur cu portarul advers. De partea cealaltă, gazdele au fragmentat cât mai mult jocul, au tras de timp imediat după pauză şi au reuşit să-şi păstreze avantajul minim.

Antrenorul Stelian Bordieanu a început meciul cu: Vlasie - Radu, R. Codreanu, Ilie (cpt), Ciurea - Postelnicu, Napîrlică - Bahnaşu, Tudosă, I. Codreanu - A. Frunză. Au mai intrat Perju şi Pavel.

Antrenorul Stelian Bordieanu a spus că marea problemă la acest meci a fost că jucătorii săi nu s-au adaptat la condiţiile de joc. „Am avut şi un adversar incomod, cu jucători cu experienţă în primele ligi. Nu ne-am adaptat, iar adversarul a făcut-o, la acest teren denivelat, cu iarbă cam mare şi dimensiuni mici. Au fost câteva încercări de pase pe culoar şi mingea s-a oprit, ar trebui ca aceste meciuri de baraj să nu fie permise decât pe terenuri omologate pentru liga a treia, atât timp cât se joacă pentru a ajunge în acest eşalon. A nu se înţelege că ne căutăm scuze, nu există aşa ceva”, a spus tehnicianul gălăţean.

Bordieanu a mai adăugat că rămâne încrezător în obţinerea promovării, spunând că jucătorii trebuie susţinuţi la greu, nu blamaţi. „Mulţumim suporterilor care ne-au fost alături la Iugani şi mai ales care ne rămân alături. Ştim că i-am dezamăgit, dar trebuie să se ştie jucătorii au făcut tot ce s-a putut şi că vor avea acea atitudine de a-şi viaţa pe teren la retur. Este greu, dar aşa se căleşte Oţelul. Trebuie să fim toţi încrezători şi uniţi. Având cât mai mulţi gălăţeni în tribune, vom promova”, a mai spus antrenorul Oţelului.

Partida retur se va disputa sâmbătă, 24 iunie, în nocturnă, de la ora 20,00, pe stadionul „Oţelul”.

Citit 11548 ori Ultima modificare Duminică, 18 Iunie 2017 16:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.