Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Sportivii secţiei de patinaj viteză de la CSM Dunărea se află în perioada de pregătire a sezonului pe role, înaintea Campionatul Naţional. "Desfăşurăm antrenamente pe uscat, pregătind astfel Campionatul Naţional pe role, de la Târgu Mureş (20 august). Ne pregătim la Galaţi, cu antrenamente pe role, dar şi fizic cu alergare şi pe biciclete. De asemnea, ne antrenăm şi la Tecuci, pe pista din Parcul Municipal. Aceasta este bună pentru antrenament, nu şi pentru concurs, având curbe foarte strânse. În aceste condiţii, neavând posibilitatea să ne modelăm antrenamentele, vom merge fără obiectiv de performanţă", ne-a spus prof. Dorin Radu, antrenorul patinatorilor de viteză de la Dunărea Galaţi.

În finalul discuţiei, tehnicianul gălăţean a lăsat să se înţeleagă că întrecerile concursului pot furniza şi surprize, cel puţin unul dintre sportivii săi putând să treacă peste condiţiile nu tocmai optime de pregătire şi să se numere printre medaliaţi, speranţele fiind puse în Radu Dorin - component al lotului naţional de juniori, Florin Postelnicu, Daniela Istrate, Bianca Nica sau Miruna Costea.

Citit 763 ori Ultima modificare Duminică, 16 Iulie 2017 18:39

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.