Încă un campion revine la OȚELUL

Încă un campion revine la OȚELUL

Evaluaţi acest articol
(18 voturi)
2 comentarii

SC Oţelul urmează să abordeze liga a treia având în lot trei dintre jucătorii care au reuşit în 2011 cea mai mare performanţă din istoria fotbalului gălăţean. După Silviu Ilie şi Adrian Sălăgean, acum şi-a dat acordul pentru a reveni la Oţelul şi mijlocaşul ofensiv nigerian John Ibeh.

„Neculai”, numele de alint dat de suporteri lui Ibeh în 2009, la primul său sezon la Oţelul, se afla de ceva vreme la antrenamentele echipei gălăţene, dar nu luase o decizie privind viitorul său, având de cântărit şi alte oferte. În cele din urmă, John Ibeh s-a hotărât să rămână la Oţelul. „S-au stabilit toate detaliile contractuale, a acceptat oferta noastră şi urmează să semneze”, a spus Marius Cosoreanu, directorul executiv al SC Oţelul.

Directorul sportiv Sorin Haraga a precizat că este posibil ca Ibeh să nu poată fi legitimat la timp pentru a putea juca la sfârşitului săptămânii, în prima etapă de campionat. „S-a ajuns la un acord verbal. Deocamdată el este plecat din Galaţi, a fost învoit câteva zile pentru a-şi rezolva probleme personale, astfel că va semna când va reveni şi este posibil ca formalităţile legate de legitimare să nu le putem încheia până la meciul din prima etapă”, a declarat Haraga. Ibeh a plecat de la Oţelul în februarie 2012, după 59 de meciuri jucate, în care a marcat şase goluri.

A semnat Subotici

Aseară s-a oficializat şi achiziţia atacantului croat Dejan Subotici (21 de ani), care are şi cetăţenie elveţiană. Fratele atacantului Daniel Subotici, care a jucat la Universitatea Craiova în 2011, a semnat cu Oţelul un contract pentru un sezon, cu opţiune pentru club de prelungire pentru încă un an dacă cei din conducere vor fi mulţumiţi de randamentul său.

În cazul său, ca şi al portughezului Ruben Silvestre, se aşteaptă acordul de transfer internaţional pentru finalizarea legitimării.

În ceea ce-l priveşte pe celălalt portughez venit la Oţelul la mijlocul acestei luni, Nayry Vieira, o decizie va fi luată după ce acesta va fi supus unor investigaţii amănunţite la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, din Bucureşti.

Altfel, directorul sportiv Sorin Haraga va merge astăzi la sediul Federaţiei Române de Fotbal, pentru a-i legitima pe Sălăgeanu şi Ionuţ Codreanu.

Citit 5480 ori Ultima modificare Miercuri, 23 August 2017 11:31

2 comentarii

 • postat de Toxici Miercuri, 23 August 2017 09:02 Link la comentariu
  8
  11

  Otelul Galati, numele nostru!
  Mereu alături! Vom fi pe stadion!

  Raportează
 • postat de peluza unita Miercuri, 23 August 2017 08:23 Link la comentariu
  9
  10

  Hai baietii!!!!
  11-0 cu Metalosport!
  in Galati, la fotbal, doar Otelul conteaza!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.