Karateka gălăţeni, reconfirmare a valorii. Cupa României a rămas la Galaţi

Karateka gălăţeni, reconfirmare a valorii. Cupa României a rămas la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Clubul Kodo îşi dovedeşte, pentru a patra oară, consecutiv,  supremaţia în rândul cluburilor de specialitate din ţară, reuşind să cucerească „Cupa României” la Karate Tradiţional, competiţie desfăşurată la Brăila, unde, de altfel, au participat şi celelalte două cluburi gălăţene, Karate Club şi Meikyo.

„Cupa României” este un trofeu care se acordă pentru bilanţul total al sportivilor unui club în concursurile individuale din cadrul Campionatului Naţional pentru toate categoriile de vârstă (copii, tineret, seniori).  

Medaliaţii de la Kodo (foto) au fost: seniori: Mihai-Cristian Tâmpeanu (cinci medalii de aur) şi Alin Daiciu (trei medalii de aur), care sunt, totodată, şi antrenori; tineret: Alex Butură (2 aur, 1 argint, 1 bronz şi un loc patru), Anca Codreanu (2 aur, 1 bronz şi un loc patru), Spiru Ionescu (1 bronz şi un loc patru), Alexia Găină (1 aur), Dragoş Homner (1 argint şi 1 bronz); juniori: Bianca Moglan (2 aur şi 2 argint), Bogdan Crăescu (1 aur, 1 argint şi 2 bronz), Cosmin Guteş (1 aur, 1 argint şi 1 bronz) şi Corina Dogaru (2 medalii de bronz).  

Antrenorul celor de la Kodo, Mihai Cristian Tâmpeanu a spus că ceea ce au reușit a fost ceva inedit și pentru federația de specialitate. ”A fost cea mai grea luptă pentru câștigarea cupei, dar rezultatele fiecărui sportiv au contribuit pentru asta. Este de admirat dorința fiecăruia în parte pentru a păstra acest trofeu la Galați și cu toții am realizat ceva unicat în istoria Federației Române de Karate Tradițional”, a declarat Tâmpeanu. 

Sportivii de la Karate Club (antrenor Nicolae Mărăndici) au cucerit 9 medalii, astfel. Roxana Stoica a obţinut 2 medalii de argint şi una de bronz, la seniori; Cristina Petcu (juniori) – 1 aur, 2 argint şi 1 bronz, iar Mihai Drăguţ (cadeţi) – o medalie de aur şi una de argint.

Clubul Meikyo (antrenor Dana Stamate Farkas) a fost prezent cu un singur sportiv, Andrei Diaconu, care a participat la cadeţi, şi a obţinut o medalie de au şi un loc patru.

Următorul concurs va fi în octombrie, la Oradea, cel de recalificare pentru Campionatul Mondial de Karate Fudokan care va avea loc la Cluj în luna noiembrie. 

Citit 3319 ori Ultima modificare Marți, 26 Septembrie 2017 20:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.