CSM Dunărea, înfrângeri categorice la Ciuc

CSM Dunărea, înfrângeri categorice la Ciuc
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Fosta campioană de hochei, CSM Dunărea nu reușeste să îşi găsească ritmul și a înregistrat, duminică seară, al patrulea eșec din actualul sezon. Dunărea a pierdut, scor 0-9, în fața formației SC Miercurea Ciuc, după ce sâmbătă a fost învinsă cu scorul de 1-7. Singurul gol al gălățenilor antrenați de Cornel Chiriță a fost marcat de  Donatas Kumeliauskas, pasă Attila Goga și Anton Butochnov, în finalul primei reprize.

Lotul folosit de Chiriță a fost: Bogdan Popa, Arnold Laszlo - portari; Tamas Nandor, Hildebrand Szabolcs, Timur Rasulov, Attila Goga, Botond Flinta, Ciprian Țapu, Pal Zsombor - fundași;  Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Anton Butochnov, Donatas Kumeliauskas, Levente Lorincz, Andriy Butochnov, Szabolcs Szocs, Adrian Irimia, Lajos Nyerges - atacanți.

Primele două înfrângeri au fost în fața Stelei, scor 1-5, respectiv 4-5 (acesta pierdut la limită, steliștii înscriind ultimul gol cu doar 11 secunde înainte de finalul partidei).

CSM Dunărea mai are de disputat două ”duble” restante, ce trebuiau să se desfășoare la Galați, cu formațiile Corona Brașov și Sportul Studențesc, amânate din cauza indisponibilității patinoarului ”Dunărea”, ce a fost folosit luna trecută pentru filmarea peliculei ”Queen of Ice”. 

Următoarele meciuri ale CSM Dunărea sunt programate pe 13 și 14 octombrie, pe teren propriu, cu Progym Gheorgheni.

Citit 1526 ori Ultima modificare Luni, 02 Octombrie 2017 10:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.