CSU Danubius și Arcada, victorii la limită

CSU Danubius și Arcada, victorii la limită
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE: Echipa de handbal CSU Danubius a câștigat, scor 21 - 20 (10-10), în fața formație Măgura Cisnădie. Echipa gălățeană și-a asigurat victoria cu 20 de secunde înainte de final după un meci în care cele cele două echipe au alternat la conducere. În etapa viitoare, echipa gălățeană va juca pe terenul nou promovatei Rapid București, 21 octombrie, ora 16.00, în direct la TVR 2.

La volei, Arcada a învins, scor 3-2 (24-26, 25-18, 22-25, 25-20, 15-10), echipa bucureșteană CS Municipal.


Nu mai puţin de cinci meciuri sunt programate în acest weekend în Sala Sporturilor „Dunărea” şi unul la "Siderurgistul". Voleibaliştii de la Arcada încep campionatul Diviziei A1, continuă „Liga Florilor” la handbal feminin, iar baschetbaliştii de la Phoenix iau startul în Liga Naţională.

Handbalul feminin juvenil deschide ziua la Sala „Dunărea”, de la ora 13,30, când va avea loc derbiul gălăţean dintre Danubius şi United, în cadrul Campionatului Naţional de junioare III. În continuare, de la ora 16,00, echipa de senioare CSU Danubius va întâlni formaţia Măgura Cisnădie, o partidă ce se anunţă deosebit de interesantă. Este un prim meci care se dispută după întreruperea campionatului, perioadă în care s-au disputat jocurile selecţionatei României în preliminariile Campionatului European: 36-25 cu Austria şi 32-16 cu Portugalia. Echipa masculină de handbal CSU Danubius va juca, mâine, de la ora 11,30, cu formaţia Dobrogea Sud II Constanţa, într-o partidă ce contează pentru etapa a treia a eşalonului secund.

Voleibaliştii de la Arcada încep campionatul Diviziei A1, astăzi, de la ora 18,30, adversară le vor fi bucureştenii de la  CS Municipal. Cu un lot schimbat în mare parte, echipa gălăţeană a avut un prim succes în această perioadă, după ce a cucerit Supercupa României, în faţa campioanei en-titre, VM Zalău.

Altfel, la volei feminin, echipa CS Universitatea va juca, astăzi, de la ora 12,00, la Sala „Siderurgistul”, cu CSM Megdidia, în debutul campionatului eşalonului secund.

Phoenix, la al treilea sezon în Liga Naţională

Echipa de baschet masculin Phoenix, care miercuri şi-a adjudecat un loc în turneul final al „Cupei României”, va juca, mâine, de la ora 18,00, în compania formaţiei BC Mureş Tg. Mureş, într-un meci contând pentru prima etapă a Ligii Naţionale.

În sezonul trecut, cele două formaţii s-au confruntat de patru ori. În prima fază a sezonului regulat, Phoenix s-a impus, acasă, scor 80-78 şi a pierdut în deplasare, 77-94, iar în faza secundă a campionatului, în grupa locurilor 7-10, fiecare echipă şi-a câştigat meciul de pe teren propriu (94-91, la Galaţi, respectiv 75-91, la Mureş).

Phoenix a încheiat sezonul pe locul 9, la egalitate cu SCMU Craiova, echipa de pe locul opt, ultimul calificabil în play-off. Departajarea s-a făcut în urma rezultatelor directe, Phoenix a câştigat o singură partidă din cele patru (83-82, la Galaţi, în prima fază a campionatului).

Citit 2215 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Octombrie 2017 22:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.