Arcada a cedat în decisivul cu Tricolorul Ploieşti

Arcada a cedat în decisivul cu Tricolorul Ploieşti
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE: Echipa de volei Arcada a pierdut, scor 2-3, în faţa formaţiei Tricolorul Ploieşti. Arcada a început meciul bine şi a câştigat, categoric, primul set cu scorul 25-17, oaspeţii, pe fondul unui joc mai slab al gălăţenilor, au revenit şi au câştigat seturile doi şi trei, scor 25-15 şi 25-17. Partida a fost trimisă în prelungiri de Arcada după ce s-a impus, la limită, în setul patru cu scorul 25-23. Setul decisiv a fost controlat de oaspeţi, câştigat cu scorul 15-10. 

Următorul meci al gălăţenilor va avea loc pe 23 octombrie (ora 20,00, Digi Sport), în deplasare, cu Dinamo. 


Primul eşalon de volei masculin a intrat în linie dreaptă. Astăzi, în cadrul unei etape intermediare, Arcada va juca, de la ora 18.00, cu formaţia Tricolorul Ploieşti, pe teren propriu.

Este un examen sever, cu un adversar care în trecuta ediţie le-a dat serios de furcă gălăţenilor. Cele două echipe şi-au adjudecat meciurile disputate, în deplasare, în sezonul regulat. În play-off, fiecare formaţie şi-a câştigat partida de pe teren propriu.

Jucătorii de la Arcada (deşi sunt şi multe transferuri) cunosc bine situaţia şi s-au pregătit în consecinţă.

Managerul echipei Arcada, Mirel Zaharescu spune că: "Ştim că ne aşteaptă o partidă grea, ploieştenii fiind o echipă dificil de învins şi o contracandidată la podiumul campionatului. Dovadă sunt şi rezultatele celor patru confruntări din sezonul trecut, când bilanţul a fost egal. Băieţii noştri sunt constienţi de dificultatea jocului şi vor acţiona în consecinţă. În lot este o atmosferă propice performanţei, toată lumea participă cu conştiiciozitate la pregătiri şi aşteaptă cu încredere disputa de astăzi", ne-a declarat fostul mare voleibalist şi arbitru.

La antrenamente s-a implicat din ce în ce mai mult şi Adrian Gontariu, care a lipsit o vreme, după accidentarea din meciul de Supercupă. "Atmosfera va fi una de derbi. Întotdeauna a fost rivalitate între Ploieşti şi Galaţi. Pentru noi, orice meci este important, nu suntem încă la forma pe care ne-o dorim şi sperăm ca de la meci la meci să creştem, să ne dovedim adevărata noastră valoare. Toată lumea vrea să câştige campionatul, depinde cum îţi gestionezi timpul, antrenamentele şi meciurile, de-a lungul anului. Este un an competiţional lung şi ne batem şapte echipe pe cinci locuri. Cred că va fi un campionat foarte interesant, mai frumos decât cel anterior. Şi noi ne dorim Cupa şi campionatul", a declarat Gontariu.

Alături de el, în "sextetul" de start s-ar putea afla: Despotovski (căpitanul gălăţenilor), Spînu, Bala, Lukas Rangel, Jeliazkov, Kovacevici, "liberoul" Majstorovici şi alţii, în funcţie de cerinţele jocului.

Meciul de astăzi va fi găzduit de Sala "Dunărea" şi va începe la ora 18,00. Oficialii partidei vor fi bucureştenii Florin Dragomir şi Benone Vişan - arbitri, şi observatorul federal Constantin Ispas, secretarul Federaţiei Române de Volei.

Citit 1428 ori Ultima modificare Joi, 19 Octombrie 2017 10:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.