”Studentele” atacă, astăzi, Bănia
Foto: Arhiva ”Viața liberă”

”Studentele” atacă, astăzi, Bănia
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Astăzi este programată etapă intermediară în Liga Naţională de handbal feminin. Gălăţencele de la CSU Danubius se vor deplasa în Cetatea Băniei, pentru întâlnirea cu oltencele de la SCM Craiova, aflate pe locul al doilea în clasamentul la zi.

După evoluţiile victorioase, cu Brăila, Cisnădie şi, recent, cu Corona Braşov, este de aşteptat ca elevele lui Valeriu Costea să le dea oltencelor o cât mai bună ripostă şi să înregistreze un rezultat onorabil. "Ne aşteaptă un meci greu, dar mergem să câştigăm. Sper ca fetele să înţeleagă că doar cu dăruire şi ambiţie putem să facem o figură frumoasă. Se pare că ne concentrăm mai bine pe meciurile mai grele. Pe cele mai uşoare, parcă nu ştim să le tratăm cu maximă seriozitate. Aşa cum le spun înainte de orice joc, şansele de victorie sunt egale. Sper să o ţinem tot aşa şi să creştem de la o partidă la alta, chiar dacă rezultatele au alternat, victorie cu Cisnădie, înfrângere la Rapid şi iar victorie, acasă, cu Braşovul", a declarat tehnicianul gălăţean.

Craiova are o echipă robustă, greu de învins; după şase etape a acumulat 15 puncte, din cinci victorii şi o înfrângere şi se poziţionează în "coasta" liderului - CSM Bucureşti, care are maximum de puncte.

Bine se poziţionează şi handbalistele gălăţene, cu trei victorii şi trei înfrângeri. Dar să specificăm faptul că cel puţin două dintre învinsele lor sunt formaţii de elită ale competiţiilor interne - Dunărea Brăila şi Corona Braşov.

Meciul de astăzi este programat la ora 17,30 şi va putea fi urmărit pe TVR HD.

Citit 1073 ori Ultima modificare Joi, 02 Noiembrie 2017 01:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.