MESAJ DUR pentru conducerea clubului gălățean de HOCHEI, la meciul cu Miercurea Ciuc

MESAJ DUR pentru conducerea clubului gălățean de HOCHEI, la meciul cu Miercurea Ciuc
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Hocheiștii de la CSM Dunărea au pierdut, scor 3-4 (1-0, 1-3, 1-1), în fața liderului SC Miercurea Ciuc, în primul meci al ”dublei” din etapa a treia a returului Ligii Naționale. Gălățenii au deschis scorul spre finalul primei reprize, prin Kulemiauskas, făcând față cu brio la cele două inferiorități numerice. A doua perioadă a fost dominată de gazde, cu câteva răsturnări de scor. Ciucanii au trecut la conducere, cu 33 de secunde înainte de finalul ”treimii”, pe fondul unei duble superiorități. Cea de-a doua eliminare a gălățenilor a fost vehement contestată, atât de suporteri, cât și de cei doi antrenori, ”principalul” Mihai Brandabur și ”secundul” Vitalii Donika.   

Ultima repriză a fost echilibrată, cu numeroase ocazii pentru ambele echipe, cele mai spectaculoase au fost în cele două situații de superioritate numerică, de la începutul reprizei, nefrunctificate însă. Oaspeții au mărit diferența, în minutul 49, ca la distanță de trei minute, Kulemiauskas să marcheze în poarta ciucanilor, dând o speranță suporterilor prezenți la patinoar.

Dunărea a evoluat cu următorul lot: Popa, Laszlo - portari, Goga, Hildebrand - Flinta, Pal - Rasulov, Țapu - Tamas - fundași; Kumeliauskas, Anton Butochnov, Andriy Butochnov - Szocs, Lorincz, Krajci - Mărcuș, Aleksiuk, A. C. Munteanu - atacanți.

La finalul meciului, suporterii au afișat mesajul ”Hocheiul s-a topit! Topiți managerului!”, arătându-și nemulțumirea față de situația din prezent în cadrul echipei gălățene, care la acest joc l-a avut pe banca tehnică pe ”principalul” Mihai Brandabur, președintele clubului. Acesta îl înlocuiește pe antrenorul Cornel Chiriță, care și-a dat demisia zilele trecute.

Altfel, vineri, 10 noiembrie 2017, de la ora 18,30, Dunărea va juca în al doilea meci al ”dublei” cu Miercurea Ciuc.

Foto Sonia Baciu

Citit 2459 ori Ultima modificare Joi, 09 Noiembrie 2017 23:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.