HOCHEI. Meci spectaculos, dar fără puncte pentru CSM Dunărea

HOCHEI. Meci spectaculos, dar fără puncte pentru CSM Dunărea
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa de hochei CSM Dunărea a pierdut, scor 3-4 (0-1, 1-3, 2-0), în fața formației SC Miercurea Ciuc, în al doilea meci al ”dublei” din returul Ligii Naționale. ”Dunărenii” au revenit în joc, după ce au fost conduși cu 4-0, schimbarea portarului Lazslo a fost benefică pentru CSM, care cu Bogdan Popa în poartă a pus reale probleme liderului LN. În ultima repriză, CSM Dunărea a fost foarte aproape de o egalare a scorului, au avut mai multe șanse pentru a marca, după un joc spectaculos, în care oaspeții au avut și o pedeapsă de meci. De altfel, două dintre cele trei goluri ale gălățenilor au fost marcate din superioritate numerică: Rasulov, min 30 (pentru 1-4), respectiv, Goga, min. 48 (pentru 3-4). Celălalt gol a fost înscris de Kumeliauskas (min 43). Spre finalul meciului, gălățenii au avut și 1,48 minute de dublă superioritate, iar cu 1,23 minute au scos și portarul, dar nu au reușit să marcheze golul egalizator. Șuturile lansate de Goga, Flinta, Mărcuș nu l-au învins pe Ruczuj.

Din lotul ciucanilor a făcut parte și Rusnak, fostul jucător la CSM Dunărea, în sezonul trecut, acesta reușind un gol și o pasă decisivă pentru noua sa echipă.

Pentru gălățeni urmează o pauză de trei săptămâni, următoarea etapă dublă din campionat fiind programată pe 1 și 2 decembrie, în deplasare, la Progym Gheorgheni.

Citit 941 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017 09:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.