Meciurile de primă ligă se joacă în deplasare

Meciurile de primă ligă se joacă în deplasare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Weekendul acesta este unul în care toate echipele de primă ligă care joacă în sală îşi vor disputa meciurile în deplasare. Echipa de futsal United va juca, astăzi, de la ora 12,00, cu City us Tg. Mureş (locul 9, cu 6 puncte), într-un meci contând pentru prima etapă a returului Ligii I. În tur, gălăţenii au câştigat cu scorul de 3-0.

Altfel, joi după-amiază, gălăţenii conduşi de Cosmin Gherman s-au impus categoric, scor 9-0, în faţa reşiţenilor de la Muncitorul. Golurile echipei United au fost marcate de: Crăciun 2, Borges, Tudose 2, Varela 3 şi Laşcu.

În urma acestui rezultat, gălăţeniii se află pe locul al patrulea, cu 18 puncte, la doar două puncte distanţă de echipa clasată pe locul al treilea - Informatica Timişoara. Reamintim că meciul dintre United şi Informatica, programat marţi, 7 noiembrie, a fost amânat de către timişoreni, din motive medicale. Preşedintele clubului gălăţean a depus un memoriu la FRF, în care susţine că motivul invocat de echipa gazdă nu este cel real.

* Voleibaliştii de la Arcada vor juca, astăzi, ora 18,00, cu formaţia Unirea Dej, în partida contând pentru etapa a opta din Divizia A1. Luni, de la ora 12,00, Arcada va juca restanţa cu CS Universitatea Cluj. Fetele de la CS Universitatea vor juca la Sala Sporturilor ”Dunărea”, sâmbătă, de la ora 12,30, cu echipa Colegiului Tehnic Feroviar "Mihai I" Bucureşti, în penultima etapă a Diviziei A2.  

* Cele două echipe de handbal ale CSU Danubius au programate mâine două partide importante. Astfel, fetele antrenate de Valeriu Costea vor evolua la Rm. Vâlcea, cu formaţia CSM (locul 4), duminică, de la ora 16,30. Partida va fi transmisă de postul TVR 1. Un meci greu, "dar nu dinainte pierdut", spune Costea. "Mergem la Vâlcea să luptăm pentru şansa noastră, iar la sfârşitul celor 60 de minute vom vedea rezultatul", a completat tehnicianul gălăţean.

Tot duminică, de la ora 14,00, vor juca şi băieţii aceluiaşi club, în eşalonul al doilea. Elevii lui Florin Andronic se vor deplasa la CSM Botoşani, unde vizează victoria.

* Echipa de rugby RC Municipal susţine meciul ultimei etape a turului eşalonului secund, pe terenul celor de la Bucovina Suceava. În clasament, gălăţenii se află pe locul 6 din opt formaţii.

Citit 755 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017 08:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.