Universitatea "Dunărea de Jos", scorul etapei

Universitatea "Dunărea de Jos", scorul etapei
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Şi după etapa a 11-a a Ligii a IV-a, Unirea Braniştea se menţine în fotoliul de lider, iar echipa Universităţii "Dunărea de Jos" este pe locul al treilea, după ce a reuşit scorul rundei.

Jucând acasă, cu Agrostar Tuluceşti, brăniştenii s-au impus la un scor de forfait: 3-0. Tot 3-0 a fost şi la juniori, dar pentru oaspeţi.

AS Universitatea "Dunărea de Jos", cu două înfrângeri în cont, a obţinut o victorie categorică de data aceasta: 8-3 la Juventus Toflea (5-2 la juniori, pentru gazde). "Am început jocul foarte bine, am condus cu 2-0. Un jucător de la Toflea a fost eliminat şi, culmea, din acel moment, jucătorii noştri au căzut moral, adversarii ne-au egalat şi depăşit, din penalti. Apoi, băieţii noştri au dat dovadă de maturitate şi-au revenit şi au înscris de şase ori. Partida următoare este sâmbătă, de la ora 12,00, acasă, cu Viitorul Costache Negri. Noi ne respectăm toţi partenerii de joc, tratăm toate meciurile ca pe adevărate finale şi ne dorim foarte mult victoria", ne-a declarat Cătălin Savu, antrenorul "universitarilor". În ceea ce priveşte lotul, acesta a precizat că aşteaptă perioada de iarnă, a transferurilor, pentru întărirea echipei. "Avem câteva nume în aşteptare, iar din retur vom vedea ce-o mai fi. Obiectivul nostru este formarea unei echipei, poate una alcătuită numai din studenţi şi, totodată, amenajarea terenului de la Stadionul Portu Roşu", a completat tehnicianul gălăţean.

În celelalte partide s-au înregistrat rezultatele: Victoria Independenţa - Zimbrul Slobozia Conachi 2-6 (0-4), Viitorul Umbrăreşti - Muncitorul Ghidigeni 5-0 (8-1), Viitorul Costache Negri - Gloria Iveşti 1-2 (4-4 la juniori, dar iveştenii au contestat o substituire de jucător) şi Quantum Club Galaţi - Avântul Vânători 5-0 (meciul juniorilor a fost amânat).

Conduce, în continuare, Unirea Braniştea, cu 27 de puncte, secondată de Gloria Iveşti - 25 puncte, respectiv, AS Universitatea şi Zimbrul - cu câte 24 de puncte. La juniori, "podiumul" este neschimbat: Umbrăreşti (în continuare, o surpriză plăcută) - 28 p, urmată de Toflea - 27 p şi Avântul Vânători - 22 puncte.

* Surpriză în Liga a V-a, unde în etapa a zecea, liderul, Voinţa Cudalbi, a pierdut pe teren propriu: 1-3 cu Foresta Şendreni. În alte trei partide s-au marcat nu mai puţin de 30 de goluri: Mălina Smârdan - Prutul Vlădeşti 11-3, Flacăra Pechea - Voinţa Cişmele 7-2 şi Unirea Hanu Conachi - Siretul Piscu 0-7. Celelalte rezultate: ACS Lascăr Schela - Inter Tudor Vladimirescu 2-0 şi Zorile Griviţa - Avântul Matca 1-3 (meciul s-a disputat la Costache Negri, griviţenii având terenul suspendat pentru trei etape, aceasta fiind prima din serie).

Citit 1330 ori Ultima modificare Marți, 14 Noiembrie 2017 22:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.