”Cupa României” la ARTE MARȚIALE a ajuns la Galați

”Cupa României” la ARTE MARȚIALE a ajuns la Galați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Clubul gălățean Black Tiger Taekwondo a participat la ”Cupa României” pentru sporturi marțiale coreene, competiție organizată la Dej de federația de specialitate. Black Tiger (antrenor marocanul Rouaj Mourad) a avut 34 de sportivi, care au obținut 32 de medalii - 16 de aur, 12 de argint și 4 de bronz - și, totodată, primul loc pe echipe, cu 186 de puncte.

Medaliații cu aur au fost: Marian Ghibu, Robert Ciolovan, Beatrice Lișman, Alexandra Baranga, Robert Manea, Răzvan Vlăduț, Cristian Popa, Gabriel Zamfir, Florentin Militaru, Eric Matei, Bianca Tinică, Eduard Grigoriță, Ștefania Costin, Ana Maria Ștefan, Raul Grigoriță și Darian Dumitrașcu. Argintul a fost câștigat de Nicolae Toader, Florin Soare, Sebastian Maftei, Robert Tăbăcaru, Rareș Rădoi, Mihaiță Stanciu, Iustin Lazăr, Darius Grigoriță, Andrei Burcă, Alexandru Dima, Sebastian Onofrei și Cristi Corodeanu, în timp ce Petrișor Antohe, Denis Cuciureanu, Răzvan Modiga și Teodora Anghel au fost medaliați cu bronz.

Aceast succes vine ca o concluzie pentru un an plin de reușite în cadrul clubului gălățean, printre care și cel de la Karlovac Open (Croația), unde s-au remarcat Ana Maria Ștefan, Sebastian Onofrei și Robert Ciolovan.

Citit 2625 ori Ultima modificare Vineri, 24 Noiembrie 2017 17:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.