Meci mare făcut de hocheiştii de la Dunărea, la Gheorgheni

Meci mare făcut de hocheiştii de la Dunărea, la Gheorgheni
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

UPDATE: În al doilea meci a câştigat Progym, scor 9-5


Echipa de hochei Dunărea Galați a câștigat în această seară, scor 4-0, partida din deplasare cu Progym Gheorgheni, din sezonul regulat al Ligii Naţionale, obţinând astfel trei puncte foarte importante în lupta pentru unul din cele patru locuri calificante în play-off.

Având alături şi un mic grup de suporteri gălăţeni, hocheiştii de la Dunărea s-au mobilizat exemplar şi au reuşit una dintre cele mai bune evoluţii din acest sezon. La prima pauză, conduceau cu 2-0, prin golurile marcate de Mărcuş în min. 15:51 (asist Irimia şi Cernenko) şi Kumeliauskas în 18:48 (asist Cernenko). În repriza a doua au jucat şi mai bine, au înscris şi al treilea gol în penultima secundă prin Irimia (Mărcuş), portarul gazdelor, Szakacs, reuşind prin numeroase parade să evite o diferenţă de scor şi mai mare. Repriza a treia a fost dominată de Progym, dar echipa gălăţeană, avându-l şi pe portarul Bogdan Popa în zi foarte bună, s-a apărat excelent şi a reuşit chiar să-şi mărească avantajul prin Krajci (min. 52:39, Andrei Butochnov).

Cele două echipe se vor întâlni din nou sâmbătă seară (ora 18.30), tot la Gheorgheni.

 

În clasament, Dunărea este pe locul 4, cu 26 de puncte din 18 partide, precedată de Corona Braşov – tot 26 de puncte dar din 14 meciuri, iar pe locul 5 este Steaua, cu 18 puncte din 17 jocuri. Progym este pe locul doi, cu 34 de puncte din 19 partide.

Citit 1808 ori Ultima modificare Duminică, 03 Decembrie 2017 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.