Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Vicepreședintele Administrației Fondului pentru Mediu, Octavian Dorin Corcheș, a declarat, joi, 2 mai 2019, că programul "Rabla pentru electrocasnice" va porni într-o lună. "Facem ultimele modificări pentru a fi îmbunătățit acest program și în aproximativ două săptămâni veți fi la curent cu noile modificări și demararea programului. Noi sperăm ca în maximum o lună să avem pornit și programul Rabla pentru electrocasnice", a declarat Corcheș.

Citit 633 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2019 15:59

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro