Radu Mazăre, nuntă în puşcărie

Radu Mazăre, nuntă în puşcărie

digi24.ro
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Radu Mazăre s-a căsătorit, miercuri, cu logodnica sa, Roxana Mihalache, în Penitenciarul Rahova, acolo unde-și execută pedeapsa. La ceremonie a fost permis accesul a maximum zece persoane, printre care mama, fratele și fiul fostului primar al Constanţei.
Potrivit lui Mihai Mazăre, fratele fostului edil, la cununie nu au putut fi aduse prăjituri și nici nu s-au putut face fotografii. "Nu ne lasă cu nimic, este ca de obicei, procedura este ca la o vizită normală, nu avem dreptul la nimic în plus. Așa este regulamentul, nu există nicio posibilitate de a sărbători ceremonia. Nu poate cumpăra din penitenciar oricând, există și acolo o procedură. Nu a făcut nicio cumpărătură pentru evenimentul acesta, pentru că nu are cum să vină cu ele, nici tehnic, nici practic nu există această posibilitate. Nași nu avem, sunt eu, care sunt martorul ce va semna. Pe Roxana nu am auzit-o să fi vorbit că își ia rochie și cu toții ne vom costuma foarte simplu și adaptat situației. Nu au impus reguli, dar nu e cazul. Cu flori nu știu dacă ne lasă, nu am întrebat, nu ne-am gândit să aducem, Roxana vine cu noi, dar nu cred că ne lasă să trecem cu flori", a declarat, pentru Mediafax, Mihai Mazăre, înainte de ceremonie.
"Sunt pregătită. Nu am niciun inel, rochița o aveam", a spus Roxana Mihalache. La rândul său, fiul lui Radu Mazăre, Răducu, i-a urat tatălui său "casă de piatră și multă fericire". "Este mare fericire", a mai spus Răducu Mazăre, la sosirea la Penitenciarul Rahova.
Radu Mazăre și Roxana Mihalache s-au căsătorit chiar în camera unde, zilele trecute, fostul primar al Constanței și-a sărbătorit ziua alături de familie. Ceremonia de ieri a durat în jur de o oră şi jumătate.

Citit 618 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iulie 2019 21:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.