Încă un pod şi o autostradă promise de ministrul Cuc

Încă un pod şi o autostradă promise de ministrul Cuc
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a promis la ședința PSD Teleorman, convocată duminică, 14 iulie 2019, la Alexandria, în prezența premierului Dăncilă, 70 de kilometri de autostradă pentru județul președintelui partidului, pod peste Dunăre la Zimnicea și centură ocolitoare tot la Zimnicea. El a cerut bani de la ministrul finanțelor, care nu îi asculta discursul și citea mesaje pe telefon, informează digi24.ro.

„Vorbim de autostrada Sudului, suntem într-un stadiu avansat, din cei 195 kilometri cât va avea autostrada, 70 vor fi doar în județul Teleorman și să văd eu că vine cineva și n spune că nu e nevoie de autostradă pe sud, și o să-l invit să vină de DN6. A fost scos la licitație studiul de fundamentare, va fi finalizat la sfârșitul lunii iulie, în august vom intra cu hotărârea de guvern în Guvern, e un proiect în parteneriat public privat după care în luna septembrie vom scoate atribuirea pentru firma care va veni să contruiască. Este un proiect care se va face iar faptul că se va face in PPP (parteneriat public privat - n.n.) este o măsură de urgentare pentru că știți foarte bine contestațiile care blochează marea parte a proiectelor de infrastructură”, a spus ministrul Cuc, în încercarea de a o convinge pe Viorica Dăncilă să nu îl remanieze, luni, 15 iulie 2019, urmând să aibă loc ședința CEX al PSD care va decide schimbarea a cel puțin opt miniștri din Cabinet.

„Un alt proiect care se va face, podul peste Dunăre la Zimnicea. La fel, este un proiect în care partea română a urgentat foarte mult acest proiect. Dar, făcându-se acest obiectiv, avem nevoie să dezvoltăm și infrastructura adiacentă, și eu cred că avem nevoie de o variantă de ocolire la Zimnicea și aici îl rugăm pe domnul Teodorovici să noteze pe telefon acolo că avem nevoie măcar de niște credite de angajament”, i-a cerut Răzvan Cuc ministrului Finanțelor, Orlando Teodorovici, care nu îi asculta discursul și se uita în telefon. „Fă tu implementarea și găsim și fonduri”, i-a răspuns acesta, fără să își ridice ochii din telefon.

Citit 2179 ori Ultima modificare Duminică, 14 Iulie 2019 16:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.