Infractori români, aduşi din occident

Infractori români, aduşi din occident

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

13 cetăţeni români, căutaţi de poliţia de la noi pentru că sunt suspecţi de comiterea unor infracţiuni pe teritoriul ţării, dar care au fugit în speranţa de a-şi face pierdute urmele, au fost aduşi sub escortă, în ultimele zile. Cei mai mulţi, cinci, se refugiaseră în Marea Britanie, doi aleseseră Germania, tot atâţia Belgia şi câte unul Franţa, Italia, Austria şi Slovenia, în lipsa lor fiind emise mandate de arestare de către instanţele româneşti. Şapte români, condamnaţi de instanţele din Slovacia, Belgia, Germania şi Austria au fost aduşi în ţară pentru a-şi executa pedepsele în penitenciarele de aici. Alţi 11 infractori căutaţi pentru comiterea de ilegalităţi în străinătatate au fost predaţi către statele care îi dăduseră în urmărire internaţională. Trei au ajuns în Austria, câte doi în Belgia şi Republica Moldova şi câte unul în Franţa, Germania, Ungaria şi Marea Britanie. 


Citit 1507 ori Ultima modificare Duminică, 17 Noiembrie 2019 16:55

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro