Premierul anunță acțiuni concrete la Metrorex

Premierul anunță acțiuni concrete la Metrorex
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Premierul Florin Cîţu a anunţat, duminică, 28 martie 2021, pe Facebook, mai multe măsuri după protestul de la metrou, transmițând că nu va permite ca guvernul să fie șantajat de "un grup de oameni organizaţi în stil mafiot".

"Nimeni nu este mai presus de lege! Şi ca să mă asigur, acestea sunt măsurile pe care le impun, ca urmare a acţiunii ilegale de la metrou, condusă de fostul deputat PSD, Ion Rădoi: recuperarea prejudiciului la nivelul societăţii comerciale şi imputarea sumei stabilite ca prejudiciu celor care se fac vinovaţi, constituirea Metrorex ca parte civilă în eventualele procese de recuperare a daunelor, Metrorex va stabili clar cine a participat la acţiunea ilegală şi le va reduce salariul acestora cu o zi, instituţiile statului trebuie să-i ajute pe cetăţenii şi societăţile comerciale să recupereze pierderile cauzate de acţiunea ilegală, sesizări penale care au fost deja făcute".

Florin Cîțu a mai precizat că orice negociere va fi făcută "cu respectarea strictă a legii". "Reforma companiilor de stat continuă!", a mai scris premierul, pe pagina de socializare.

Citit 503 ori Ultima modificare Duminică, 28 Martie 2021 20:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.