Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Preşedintele Camerei Deputaţilor și al PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, 19 aprilie 2021, că este prea mult spus că există o criză în coaliţia de guvernare, menţionând că este vorba despre o reacţie emoţională. "Este o reacţie emoţionată, o reacţie care a ţinut mai mult de lipsa de experienţă în exercitarea guvernării pentru o decizie salutară şi absolut necesară a premierului, care a luat hotărârea să îmbunătăţească activitatea într-un domeniu fundamental cum este cel al sănătăţii, prin a da şansă formaţiunii care deţine portofoliul să desemneze un ministru mai bun", a afirmat Orban, după şedinţa conducerii PNL.

El a spus că acest moment va fi depăşit şi că mizează pe un comportament raţional din partea USR PLUS. "Convingerea mea este că acest moment va fi depăşit (...) pentru că, la urma urmei, oamenii aşteaptă de la noi să facem ceea ce le-am promis în campaniile electorale, ceea ce am prezentat în programul de guvernare în momentul în care am cerut încrederea Parlamentului pentru învestirea Guvernului, iar din punctul nostru de vedere acest lucru este important: să ne concentrăm pe punerea în practică a programului de guvernare, să creştem calitatea în gestiunea fiecărui minister, să creştem calitatea prestaţiei Guvernului în mod constant", a adăugat Orban.

Pe de altă parte, întrebat ce măsuri se impun în privinţa miniştrilor care l-au atacat pe premierul Florin Cîțu după revocarea din funcţie a lui Vlad Voiculescu, în speţă ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, care l-a numit "un zombi politic", liderul liberalilor a subliniat că un ministru care îşi atacă premierul nu poate colabora cu acesta.

Citit 290 ori Ultima modificare Luni, 19 Aprilie 2021 21:37

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro