Florin Condurățeanu a încetat din viaţă

Florin Condurățeanu a încetat din viaţă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Jurnalistul Florin Condurățeanu a încetat din viaţă luni, 28 iunie 2021, în urma unui stop cardio-respirator. Decesul a fost anunţat de Mihai Gâdea, la „Sinteza Zilei”, pe Antena 3: „Este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul şi prietenul nostru, unul dintre cei mai minunaţi oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurăţeanu, a încetat din viaţă. De-a lungul timpului, prin natura meseriei mele, am cunoscut şi lucrat cu foarte mulţi oameni.

Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurăţeanu. În urmă cu puţin timp, am aflat că scumpul nostru coleg şi prieten a intrat în stop cardio-respirator şi cu toţii am sperat ca Florin Condurăţeanu, aşa cum a învins întotdeauna, în profesie, în viaţă, să învingă şi în această seară. Dar bătălia aceasta, iată, nu a câştigat-o.

Ne aflăm la finalul unui drum al unui om de un talent, de o generozitate, de o bunătate, cum nu știu câți alți oameni l-ar putea concura vreodată. Dragul nostru Țuțu, așa cum îi spuneam noi, lasă însă la finalul acestei vieți unul dintre cele mai frumoase caractere pe care eu le-am văzut vreodată”, a spus Mihai Gâdea.

Citit 4676 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Iunie 2021 01:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.