UPDATE Proteste în Bucureşti față de măsurile anti-COVID. Manifestanţii se îndreaptă spre Cotroceni

UPDATE Proteste în Bucureşti față de măsurile anti-COVID. Manifestanţii se îndreaptă spre Cotroceni
Protest în fața Palatului Victoria. Foto: Hotnews
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

UPDATE. Circa 3.000 de persoane mărșăluiesc cu destinația Palatul Cotroceni, de pe Calea Victoriei au intrat pe bd. Regina Elisabeta. În Piața Victoriei au rămas alți protestatari, dar numărul lor e în ușoară scădere, potrivit hotnews.ro.

Circa 10.000 de persoane au protestat în Piața Victoriei față de măsurile anti COVID, certificatul verde, guvernul Cîțu și președintele Iohannis, a mai precizat sursa.

*

În Piața Universității, are loc sâmbătă după-amiază un miting antiguvernamental, anti certificat verde și antirestricții organizat de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), protest la care participă și alte asociații. Tot sâmbătă după-amiază, are loc alt protest cu revendicări similare în Piața Victoriei, organizat de Legitima Apărare și Calea Neamului, împreună cu Starea de Libertate.

IMAGINI ȘI VIDEO

Citit 1512 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Octombrie 2021 21:23

2 comentarii

 • postat de Vaccinati-va dar nu obligatoriu
  Duminică, 03 Octombrie 2021 13:21
  89.137.225.***
  Fara certificat verde, fara restrictii vrem. Nu acceptam sa ne fie incalcate drepturile si libertatile si nu vrem vaccin obligatoriu. Vom purta masca, vom respecta regulile sanitare ca si in cazul unei gripe dar niciodata nu vom accepta un act medical fortat sau sa nu mai putem circula. Nu mai faceti discriminari intre vaccinati si nevaccinati. E ilegal si veti raspunde! Respectati Constitutia Romaniei! Fiecare are dreptul sa aleaga!
  0
  2
  Raportează
 • postat de Mishu
  Duminică, 03 Octombrie 2021 08:08
  89.136.5.***
  Au fost mai mulți,dar, atât a putut număra"sursa"
  1
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.